«Μονομαχούν» Απόλλων και Ανόρθωση για Πέτρου



Οι πολύ καλές εμφανίσεις του 21χρονου κίπερ με την ΕΝΠ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τον έχουν αναγάγει σε μήλον της έριδος ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες. Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της Ανόρθωση και του Απόλλωνα, ωστόσο οι «βισσυνί» θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήδη η Ανόρθωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα του Παραλιμνιού για την απόκτηση του Κύπριου κίπερ, ενώ έχει ήδη μιλήσει με την διοίκηση της ΕΝΠ. Από την πλευρά των «βυσσινί» τονίζεται πως θα πρέπει να καταβληθεί από οποιανδήποτε ομάδα τα δικαιώματα εκπαίδευσης του παίκτη, τα οποία ανέρχονται περίπου κοντά στις €80.000.

Η περίπτωση του Πέτρου όμως δεν αφήνει αδιάφορο και τον Απόλλωνα ο οποίος θέλει να τον αποκτήσει ώστε να πλαισιώσει τον Μολ στην θέση του τερματοφύλακα. Μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον και για τον νεαρό Ιταλό της Γιουβέντους, Ματία Ντα Φαβέρο, για τον οποίο έγινε λόγος προ ημερών, όμως η περίπτωση του Πέτρου κερδίζει έδαφος καθώς είναι Κύπριος. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η ομάδα της Λεμεσού θα τον κρατήσει για τουλάχιστον τρία χρόνια και όχι για έναν, αφού ο Ιταλός θα προστεθεί στο ρόστερ ως δανεικός.

Παράλληλα ο Πέτρου έχει πρόταση και από την ΕΝΠ η οποία τον ανέδειξε. Η πρόταση είναι μάλιστα συγκεκριμένη και προνοεί συμβόλαιο τριών χρόνων με καλύτερες οικονομικές απολαβές από αυτές που αμειβόταν μέχρι σήμερα, οι οποίες κρίνονται ως εξαιρετικά χαμηλές.