ΕΝΠ: "Μαζέψαμε 25 χιλιάδες σε 20 λεπτά" - Το πλάνο

Στον SUPER SPORT FM FM 104.0 και στην εκπομπή « Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με την Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο νέος πρόεδρος της ΕΝΠ Κυριάκος Τίκκης για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά…

Αρχική τοποθέτηση: «Θα ήθελα να πω, ότι τόσο η Νέα Σαλαμίνα όσο και η ΕΝΠ είναι κρίμα να μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία και να βρίσκονται στην Β’ κατηγορία»

Για την νέα εποχή της ΕΝΠ: «Ο Μαρίνος Σατσιάς αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας επίσημα, για αρκετές ημέρες ήμασταν σε ένα μεταβατικό στάδιο για την νέα διοίκηση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Τσόκκου για την στήριξη. Αναλαμβάνουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες και το γνωρίζουμε, όμως, χωρίς να έχουμε εμμονή την άνοδο θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε. Να βγούμε πιο δυνατοί στο τρόπο σκέψης και λειτουργιάς και να μην περάσουμε  στο μέλλον ξανά από αυτή την διαδικασία»

Η ΕΝΠ δεν θα  συνεχίσει ως εταιρεία αλλά ως ξεχωριστό τμήμα του σωματείου χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα επανέλθει στο μέλλον το μοντέλο της εταιρείας.

Το πλάνο έχει ένα ορίζοντα  5 χρόνων…

«Για το πλάνο θα έλεγα ότι γνωρίζω αρκετά πράγματα διότι ήμουν κοντά στην ομάδα από το πόστο της ακαδημίας και γνωρίζω καλά την ομάδα και τις συνθήκες. Αγωνιστικά η ΕΝΠ θα στηριχτεί σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε προσωπικότητες που θα ξεχωρίζουν στο γήπεδο. Ήδη έχουμε κάνει μια επιλογή ποδοσφαιριστών ενώ θα έχουμε ανακοινώσεις και με ποδοσφαιριστές Α’ κατηγορίας.  Έχουμε κλείσει ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Οι τέσσερεις πυλώνες…

Το πλάνο στηρίζεται σε 4 βασικούς πυλώνες.. Ο πρώτος είναι η άνοδος της ομάδας στην Α’ κατηγορίας, ο 2ος πυλώνας να στηρίξουμε το κυπριακό στοιχείο με γνώμονα την Ακαδημία μας για να παράξουμε νέους ποδοσφαιριστές. Ο 3ος  πυλώνας  η οικονομική εξυγίανση του σωματείου για να μπορέσουμε να έχουμε μια διαφορετική οικονομική πολιτική και ο 4ος πυλώνας είναι ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων μας. Η ΕΝΠ έχει προπονητικό  team και management από όλες τις ομάδες  της Β’ κατηγορίας και επιβεβαιώνω τον κόσμο ότι θα διατηρήσουμε την δομή ομάδα Α’ κατηγορίας»

Η στήριξη του κόσμου

«Η στήριξη του κόσμου μας δίνει μεγάλη δύναμη για να προσφέρουμε στο σωματείο. Εκδώσαμε ένα λαχνό και με την στήριξη όλων εισπράξαμε μέσα σε 20 λεπτά 25.000 ευρώ. Έχουμε άμεση ανάγκη για 75.000 χιλιάδες ευρώ και εύχομαι να συμπληρωθούμε αυτό το πόσο σε πρώτη φάση»