Ματς θρίλερ στο Τσίρειο και σπουδαία πρόκριση της ΕΝΠ επί του Άρη!

Έσπασαν καρδιές το βράδυ της Τετάρτης στο Τσίρειο! Άρης και Ένωση αναμετρήθηκαν για την πρώτη φάση του κυπέλλου με τους βυσσινί να παίρνουν μεγάλη πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με 4-2, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα (2-2)!

Η ομάδα του Λιάσου Λουκά πήρε το προβάδισμα νωρίς, μόλις στο 26ο λεπτό με τον Σικόρσκι, ενώ στο 36′ ο Πατσέκο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το… βράδυ θα κυλούσε ήρεμα για τον Άρη, οι βυσσινί είχαν διαφορετική άποψη.

Μέσα σε πέντε λεπτά η Ένωση… έκανε το παιχνίδι θρίλερ. Συγκεκριμένα στο 60′ με δυνατό σουτ ο Ντα Σίλβα μείωσε το σκορ, ενώ στο 65′ ο Κατσιάρης έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2), σκορ που έμεινε και στην ημίωρη παράταση. Στη διαδικασία των πέναλτι οι βυσσινί ήταν πιο ψύχραιμοι και σφράγισαν το εισιτήριο για τους «16» πανηγυρίζοντας μια μεγάλη πρόκριση.

Οι άλλες ομάδες έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για την επόμενη φάση (16): ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Πάφος F.C., Ανόρθωση, Ολυμπιακός, ΑΕΛ, ΠΑΕΕΚ, Ερμής, ΠΟ Ξυλοτύμπου, Καρμιώτισσα, Ονήσιλος Σωτήρας, Εθνικός, Δόξα.