Οι δύο Δερυνειώτες εκπαιδευτές προσωπικής ανάπτυξης και το μοναδικό διαδικτυακό event


Ο νούμερο 1 Leadership Expert ανά τον κόσμο John Maxwell ενώνει τις δυνάμεις του με τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές από την Δερύνεια Θεράπων και Χριστίνα Αρχοντούς, σε ένα μοναδικό διαδικτυακό event που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (πατήστε ΕΔΩ)!

Αδειούχοι στο να διδάξουν τις μεθοδολογίες και το εκπαιδευτικό υλικό του John Maxwell, είναι οι πιο πάνω εκπαιδευτές από τη Δερύνεια, οι οποίοι βοηθούν άτομα και επιχειρήσεις στο να φτάνουν στο maximum των δυνατοτήτων τους.

Τι είναι το Live2Lead;

Είναι ένα event που γίνεται μία φορά τον χρόνο, με σκοπό την σωστή καθοδήγηση για την επίτευξη στόχων του ακροατή. Κύριος ομιλητής είναι ο John Maxwell μαζί με καλεσμένους που ο ίδιος επιλέγει (οι οποίοι έχουν επιδείξει έργο και είναι επιτυχημένοι στον τομέα τους) και μοιράζονται τις ίδιες αξίες και αρχές που πρεσβεύει και ο ίδιος.

Γιατί να το παρακολουθήσεις;

- Μάθε πως θα εξελιχθείς σε έναν εξαιρετικό ΗΓΕΤΗ!

- Ανάπτυξε το δυναμικό που έχεις μέσα σου!

- Γίνε ο Νο 1 στον τομέα σου!

- Προσωπική Εξέλιξη

- Επικοινωνία

- Επιρροή 

- Προτεραιότητες

- Συνήθειες Επιτυχημένων

- Επίλυση Προβλημάτων 

Και πολλά άλλα μέσα από την εκπαίδευση των:

- John C. Maxwell: #1 Leadership Expert ανά τον κόσμο και ηγέτη με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. 

- Cat Cole: Υπεύθυνη σε περισσότερα από 4000 καταστήματα της FOCUS BRAND. Άρχισε την καριέρα της ως γκαρσόνι και τώρα είναι στην κορυφαία κατάταξη γυναικών ομιλητών όλων των εποχών.

- Steve Harvey: Εκπαιδευτή μελλοντικών ηγετών, επιχειρηματειών και εταιρικών οραματιστών.

- Allan Mullaly: Πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Ford Motor Company. Οδήγησε τη μετατροπή της Ford σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων στον κόσμο και στη # 1 μάρκα αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

- Craig Groeschel: Συγγραφέας βιβλίων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις των New York Times με μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, όπως dating και γάμος, κοινωνικά μέσα, σκοπός, κατεύθυνση, ηγεσία εκκλησιών και πολλά άλλα.

Με την εγγραφή σας στον παρακάτω σύνδεσμο θα έχετε πρόσβαση ΚΑΙ σε ακόμη 4 Ομιλητές/Experts στο κομμάτι ηγεσίας και προσωπικής εξέλιξης.

Παρακολούθησε το από το σπίτι σου, σε πολύ προσιτή τιμή:

Για πρώτη φορά δίνεται η ευκαιρία σε όλους να το παρακολουθήσουν από την άνεση του χώρου τους, σε τιμή πολύ προσιτή. 

Για όσους εγγραφούν θα υπάρχουν και bonus διαλέξεις από ομιλητές προηγούμενων χρόνων και ένα περιθώριο 2 ημερών μετά το live event για να το παρακολουθήσει κάποιος εάν δεν τα κατάφερε την μέρα του live ή και για να το ξαναδεί.

Για όσους επιθυμούν ένα καλύτερο αύριο! 

Το link εγγραφής για τους ενδιαφερόμενους

https://leaderpass.com/pass/live2lead-2020/?ref=RNTWWR1M