Κύπριος απεβίωσε τρεις ημέρες μετά την επανένωση με τη γυναίκα του (pic)


Κύπριος απεβίωσε κατά τη διάρκεια βόλτας στο πάρκο, μόλις τρεις ημέρες μετά την μετακόμισή του στην πόλη Cullompton της Βρετανίας, όπου ζούσε η γυναίκα του.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, πρόκειται για τον 70χρονο Νικόλα Χριστοδούλου, ο οποίος στις 11 Αυγούστου, ενώ περπατούσε στο πάρκο, έπαθε καρδιακή προσβολή και απεβίωσε. Είχε μετακομίσει την πόλη μόλις τρεις ημέρες πριν για να ζήσει με τη 61χρονη σύζυγό του, η οποία βρισκόταν στο Cullompton από τον Ιανουάριο.

Η 61χρονη σύζυγός του δούλευε σε κέντρο υγείας καθ' όλη τη διάρκεια του lockdown, ενώ προσπαθούσε να διευθετήσει τη μετάβαση του 70χρονου Κύπριου στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν μπορούσε λόγω των περιορισμών. Έτσι το ζευγάρι αναγκάστηκε να περάσει έξι μήνες μακριά ο ένας από τον άλλο. 

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ζευγάρι ανυπομονούσε να αρχίσει τη ζωή του στη συγκεκριμένη πόλη αλλά τους πρόλαβε η τραγωδία. Τώρα η 61χρονη ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο για να στείλει τη σορό του άντρα της στην Κύπρο για κηδεία, με το έξοδα όμως να ξεπερνούν τις £5000.

Γι αυτό τον λόγο διεξάγεται διαδικτυακός έρανος με σκοπό να καλυφθούν τα έξοδα για τον επαναπατρισμό του άτυχου Κύπριου.