Κίνηση... για Λουσέρο - Μπάλαζιτς

Μπορεί οι ανακοινώσεις για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά να μην έχουν γίνει ακόμη, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι ο Κυριάκος Τίκκης και οι συνεργάτες του θα… τρέξουν την ΕΝΠ της νέας περιόδου.

Η επιτροπή προγραμματισμού μαζί με τον προπονητή Μαρίνο Σατσιά, αξιολογεί καθημερινά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών ενώ γίνονται και προσπάθειες για να ανανεωθούν κάποιοι παίκτες απ’ το περσινό ρόστερ.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη πρόταση ανανέωσης στον Αντριάν Λουσέρο, ο οποίος παρά τα 36 του χρόνια την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στα 39 απ’ τα 40 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός άσος παρουσιάζεται θετικός και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες για παραμονή του στην ομάδα.

Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια για να παραμείνει στην ομάδα και ο Γκρέγκορ Μπάλαζιτς. Σαφώς πιο δύσκολη η περίπτωση του Σλοβένου στόπερ, ο οποίος είχε αρκετά μεγάλο συμβόλαιο την περσινή περίοδο και θα χρειαστεί να αισθητά τις απαιτήσεις του (και η ΕΝΠ να κάνει μια μικρή υπέρβαση) για να υπάρχει η πιθανότητα συμφωνίας.
 

Ρεπορτάζ: Σταύρος Παπαδημητρίου / kerkida.net