Κακιούζης: «Υπάρχει όραμα στο Παραλίμνι»


Ο Μιχάλης Κακιούζης έκανε πρεμιέρα ως τεχνικός της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και μίλησε για το όραμα του συλλόγου, καθώς και για τις δικές του βλέψεις.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών που έφτασε στη κορυφή της Ευρώπης το 2005 και στην δεύτερη θέση του κόσμου το 2006 ανέλαβε τα ηνία στην ΕΝ Παραλιμνίου και μετά την πρεμιέρα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ανέφερε στην κάμερα του Cyprusbasket:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πάλι μέλος του κυπριακού πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω το κυπριακό μπάσκετ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Βλέπουμε άλλωστε και τις εμφανίσεις του Κεραυνού, ο ΑΠΟΕΛ είναι ήδη στους ομίλους του Europe Cup. Άλλο όταν παίζεις, άλλο όταν προπονείς. Έχουμε μία νέα ομάδα, θέλουμε να πάμε σίγουρα ψηλότερα από την περσινή σεζόν. Τα παιδιά δουλεύουν πραγματικά σκληρά και ελπίζω να είμαστε κάθε φορά καλύτεροι και πιο έτοιμοι», ανέφερε αρχικά, ενώ πρόσθεσε:

«Η ομάδα έχει δικό της γήπεδο, καινούριο. Αυτό τα καλύπτει όλα σε έναν οργανισμό. Αυτό μου δείχνει ότι η ομάδα έχει όραμα και φιλοδοξίες».