Η Μαρία Καλημέρα ξανά στο...θρόνο της!


Έσπασε νέο ρεκόρ Γκίνες η Μαρία Καλημέρα!

Ήταν το 2015 όταν η Μαρία έσπαγε το ρεκόρ  Γκίνες στην δοκιμασία «Longest Time in the Abdominal Plank Position». Το χρονόμετρο τότε είχε σταματήσει στο 03:31...μόλις (!) ξεπερνώντας την μέχρι τότε κάτοχο του εν λόγω ρεκόρ το οποίο ήταν 02:12!

Πριν από λίγο καιρό ωστόσο, τα... σκήπτρα πήρε η Καναδή Dana Glowacka, η οποία με ρεκόρ 4:19:55 ξεπέρασε κατά πολύ την Παραλιμνίτισσα αθλήτρια. Το γεγονός αυτό έδωσε τεράστιο κίνητρο στην Μαρία, η οποία έθεσε ως στόχο να ανακτήσει την πρωτιά και γι΄αυτό στρώθηκε στη δουλειά με πολλές ώρες προπόνησης την ημέρα.

Το όριο των 4:19:55 φάνταζε σχεδόν ανυπέρβλητο. Για την Μαρία Καλημέρα όμως που το "No Excuses" αποτελεί οδηγό στην καθημερινότητά της, ήταν δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο!

Και το κατάφερε ξανά! Αυτή τη φορά το χρονόμετρο σταμάτησε στο 05:25, ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά και κάνοντας, παράλληλα, πολύ δύσκολο το εγχείρημα για οποια κοπέλα το επιχειρήσει ξανά στο μέλλον.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Μαρία για την τεράστια αυτή επιτυχία, μα κυρίως για την αστείρευτη δύναμη που κρύβει μέσα της, η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

 Δείτε το φωτορεπορτάζ του Νέα Αμμόχωστος:

Απαραίτητη η παρουσία της δικηγόρου της Μαρίας Εύας Κουρρή και του Manual therapıst Κυριάκου Παναγιώτου

Mια τέτοια επιτυχία δεν θα μπορούσε να μην την γιορτάσουν η Μαρία, ο προπονητής της Μιχάλης Μαυρουδής, αλλά και η μητέρα της

Εξουθενωμένη η Μαρία. 5 ώρες και 25 λεπτά ήταν αυτά!