Η ΕΝΩΣΑΡΑ στα ημιτελικά μετά από 17 χρόνια!



Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό παιχνίδι στο Παραλίμνι.

Οι «βυσσινί» σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα, απέκλεισαν την Πάφος FC και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους των γηπεδούχων που πέτυχαν κάτι που έχουν να πετύχουν εδώ και 17 χρόνια.

Καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι βυσσινί, άξιζαν την πρόκριση!


 Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ΕΝΠ ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε πρώτη ψηλά τον αντίπαλο, χάνοντας μάλιστα τριπλή σπουδαία ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 3′.

Από την άλλη, η Πάφος FC ισορρόπησε το παιχνίδι άμεσα και κατάφερε να φτάσε πρώτη και στο γκολ πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο 8′ ο Ράσιτς με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν σημειώνοντας στο 0-1.

Ακολούθως οι δύο ομάδες άνοιξαν τους χώρους με αποτέεσμα να γίνουν αμφότερες απειλητικές απέναντι από τις δύο εστίες αρκετές φορές.

Η ΕΝΠ έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες, οι οποίες ήταν και κραυγαλαίες όμως δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ και έτσι η ομάδα της Πάφου πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το υπέρ της προβάδισμα.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Από εκεί που έμεινε ξεκίνησε στο παιχνίδι στην επανάληψη με την ΕΝΠ να είναι η ομάδα που συνέχιζε να είναι καλύτερη στο γήπδο και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να φτάσει στην ισοφάριση.

Τελικά οι γηπεδούχοι το κατάφεραν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κολοκούδια στο 60′ να πετύχουν το 1-1 και να πάρουν ξανά το πάνω χέρι στην υπόθεση της πρόκρισης.

Ακολούθως, το γκολ αυτό έδωσε εκ νέου θετική ψυχολογία στους γηπεδούχους που δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους.

Με υπομονή και ψυχραιμία διατήρησαν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος και πανηγύρισαν μια σπουδαία πρόκριση.