The Final Four: Εξαιρετικός ο Παραλιμνίτης Λέο, αλλά δεν πέρασε στην επόμενη φάση


Εμφανίστηκε στο δημοφιλές μουσικό παιχνίδι της Ελλάδας "The Final Four", εντυπωσίασε θεατές και κριτική επιτροπή, ωστόσο βρήκε μπροστά του την εντυπωσιακή και αγαπητή στον κόσμο Εμμανουέλα και αποκλείστηκε.

Ο λόγος για τον Παραλιμνίτη Λέο Γερμανό, ο οποίος έθελξε με την μαγική φωνή του.


Διαβάστε επίσης: Ο Παραλιμνίτης...Justin Bieber με τη βελούδινη φωνή και το υπέροχο τραγούδι!


Το πρώτο τραγούδι που επέλεξε ήταν ένα γαλλικό (χώρα καταγωγής της μητέρας του). Οι κριτές (Μιχάλης Κουινέλης, Φουρέιρα, Μιχάλης Χατζηγιάννης) του έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου κλήθηκε να αναμετρηθεί με μια αγαπητή στον κόσμο νεαρή τραγουδίστρια, την Εμμανουέλα και παρόλο που και στο δεύτερο τραγούδι που ερμήνευσε (Dancing On My Own) ήταν εξαιρετικός - καταφέρνοντας, μάλιστα να αγγίξει τους κριτές, όπως οι ίδιοι ομολόγησαν - ο κόσμος δεν του έδωσε με την ψήφο του την πολυπόθητη καρέκλα κι έτσι ο Παραλιμνίτης... Justin Bieber με την βελούδινη φωνή (όπως τον αποκαλούν) αποχαιρέτησε το παιχνίδι έχοντας αποκομίσει κολακευτικά σχόλια από τους τρείς κριτές.

Δείτε την μονομαχία του Λέο με την Εμμανουέλα


Υπενθυμίζεται ότι ο Λέο παρά το νεαρό της ηλικίας του (18), έχει γράψει ένα πολύ όμορφο τραγούδι το οποίο ερμηνεύει ο ίδιος:

Ακολουθήστε το neAmmochostos στο instagram, πατώντας ΕΔΩ!