Φάνου: “Oι ζημιές στην περιοχή (Αμμόχωστος) είναι μεγάλες”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

Η αρχική τοποθέτηση: «Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδας. Πόσο μάλλον για μας που οι ζημιές στην περιοχή είναι μεγάλες. Υπάρχει ανάγκη για να βρεθούν τρόποι και να ξεπεραστεί η κρίση στο ποδόσφαιρο. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να βρεθούν λύσης».

Για το ότι θα ζητηθεί να γίνει συνέλευση: «Χρειαζόμαστε διευκρινίσεις. Νομίζω, ότι αρχικά θα γίνει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ».

Για τη θέση της ΕΝΠ για τις 14 ομάδες: «Δεν έχουν συζητηθεί κάτι τέτοιο. Είμαστε μια ομάδα που σκεφτόμαστε το γενικότερο καλό. Πρέπει να δούμε πολλά πράγματα. Αν αφήσουμε ένα πρωτάθλημα με 14 ομάδες και μειωθούν τα τηλεοπτικά πακέτα θα είναι δώρο άδωρο».

Για τα τηλεοπτικά: «Είναι ένα τεράστιο θέμα. Θα πρέπει να δούμε τι μπορεί να σηκώσει το πρωτάθλημα, όσον αφορά το οικονομικό. Αν μειωθεί έστω και 20%, θα έχουμε σημαντική μείωση για κάθε ομάδα».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Η ομάδα προέρχεται από διήμερο ρεπό. Δεν υπάρχουν προβλήματα, πέραν του Κυνηγόπουλου. Θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο, μαζεύοντας, όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε»

ΠΗΓΗ: nasportscy.com