Έτρεξε να βοηθήσει σε δυστύχημα και εντόπισε νεκρή την αρραβωνιαστικιά του


Ένα πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 30χρονο γιατρό στη Σκωτία. Είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του, όταν πιο κάτω στο δρόμο συνάντησε ένα σοβαρό τροχαίο.

Αμέσως, έτρεξε προς το σημείο του δυστυχήματος για να βοηθήσει τους τραυματίες, όμως αυτό που συνάντησε τον σόκαρε. Η εμπλεκόμενη οδηγός στην οδική σύγκρουση ήταν η 26χρονη αρραβωνιαστικιά του.

Προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες με καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, όμως ήταν αργά, η άτυχη Meghan Ambrozevich-Blair, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, οδηγός φορτηγού επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο δρόμο, ανακόπτοντας την πορεία του οχήματος της 26χρονης με αποτέλεσμα να την παρασύρει στο θάνατο.

 

Όπως αναφέρει η βρετανική METRO η Μegan πρόσφατα δήλωνε στον στενό της κύκλο ότι θα παντρευόταν τον 30χρονο Scot Brading,που μαζί έκαναν όνειρα για το μέλλον.

Η οικογένεια της σε ανακοίνωση αναφέρει ότι είναι συντετριμμένη από το χαμό της 26χρονος κοπέλας. «Χάσαμε μια υπέροχη κόρη και αδελφή και ο αρραβωνιαστικός της το άλλο του μισό και μαζί όλα τα όνειρα και την οικογένεια που ήθελαν να δημιουργήσουν»