EREVNA

28 Μαρτίου:

- Τ: Χτυπά Εκ. Τύπου Αστυνομίας αναρτώντας απόσπασπα από τις δηλώσεις του στην εκπομπή της Κατερίνας Ηλιάδη, αποκαλώντας τον έμμεσα ψεύτη.

- RT (Μανώλη Καλατζή): Χτυπά Αστυνομία για το δυχτύχημα του 2012. Υπονοούμενα και σε SIGMA

29 Μαρτίου: 

- Τ: Χτυπά Τσουρούλλη αναρτώντας διάλογο που είχε με χρήστες στα social. Τον αποκαλεί ηλίθιο.

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-Parody): Αναφορά στον Κορνήλιο Κορνηλίου και την απόφασή του να εγκαταλείψει τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Υπ. Εξωτερικών.

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-Parody): Χιουμοριστικό. Χτυπά εκ. Τύπου Αστυνομίας. "Υπήρξε συγκάλυψη ή όχι" αναφέρει. (Να βγάλω screenshot)

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-Parody): Χιουμοριστική είκόνα. Δείχνει κοπέλες εξω από club να διερωτώνται -και καλά-  ποιες είναι αυτές οι αγνωστες με το AUDI που περνούν από μπροστά τους, φωτογραφίζοντας την κόρη Αναστασιάδη και την Γιολίτη. (Να βγάλω screenshot)

- Τ: Αναφορά σε ένα επεισόδιο στη σειρά

 Homeland, όπου "ο γιος του υποψήφιου προέδρου μαζί με την κόρη του αντιπροέδρου ε πατήσαν με το αυτοκίνητο ένα πλάσμα και ο παπάς ετάησεν την οικογένεια να σιωπήσει. Η κόρη ίσιε τύψεις και ε πήε να έβρει την οικογένεια. Ευτυχώς εμάς εν έχουν τύψεις τσίκκια τους" αναφέρει.

- RT  (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-Parody): Χτυπά Τροχαία Λεμεσού, συσχετίζοντας το τροχαίο του 2012 με την υπόθεση της Έφης Ηροδότου, με υπόνονοιες συγκάλυψης και στα δύο περιστατικά.

- RT: (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-Parody): Χτυπά Παπαέλληνα, μέσω ενός βίντεο που δείχνει τον εγγονό του Ανδρέα (ο οποίος σπουδάζει εκεί και τον οποίο αποκαλεί "Ταλιμπάν Μουτζαχετίν") να κλείνει τον δρόμο στον Τατάρ έξω από πανεπιστήμιο του Λονδίνου, όπου ο Τ/κ ηγετης πήγε για ομιλία. Ειρωνέυεται ότι ο λόγος που προέβη στην πράξη αυτή ο Παπαέλληνας, είναι γιατί "πωλούν τα φάρμακα και τα φαγητά πιο φθηνά στα κατεχόμενα και επηρεάζει τις επιχειρήσεις του.

30 Μαρτίου

- T: Χτυπά (χιουμοριστικά) Γενικό Εισαγγελέα για την υπόθεση της Έφης Ηροδότου. Ανεβάζει την είδηση της καταδίκης του δικηγόρου της (για πρόσκληση μάρτυρα σε ψευδορκία) και δίπλα τον Γεν. Εισαγγελέα να κοιμάται. (Να βγάλω screenshot)

- Τ: Αναφορά στο δυστύχημα του 2012. Λέει ότι "υπήρχαν μάρτυρες στο σημείο που μπορεί να χρηματίστηκαν ή/και να τους ε φοίτσασαν. Θα έπρεπε να τους δοθεί προστασία από την αστυνομία, αλλά αφού η αστυνομία ήταν μέρος της συγκάλυψης, ιντα να κάμει κάτι τέθκιο κ να εκτεθεί"; Χτυπά επίσης Σαββίδη, λέγοντας ότι "η υπόθεση πρεέπει να πάει δικαστήριο, αλλά ινταλως να πάει αφού θα την μπλοκάρει Γενικός Εισαγγελέας; Ο λόγος που τον έβαλε στη θέση αυτή ο τατας μου, είναι για να έχει ένα τοίχο με δικαστήρια που εβαλαν φυλακή τον Νεοκλέους κ Ρίκκο και ο τατάς μου εν εμπορε να τους γλυτώσει".

- Τ: Χιουμοριστικό βίντεο για τροχαίο 2012. Δείχνει Σαββίδη, Κατσουνωτό και Αναστασιάδη να χορεύουν, υπό τους ήχους του τραγουδιού "Μπες μες το καμπριολέ". (Να βγάλω screenshot)

- T:  Χτυπά (Χιουμοριστικά) τη νέα Υπ. Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδη. Αναφέρει: Τέλεια η Υπ. Δικαιοσύνης, όπως ακριβώς την ήθελε ο τατάς μου. Να μεν ηξέρει να φκάλει τα μαδκια της με τα νομικά, διοικητικά και τη δημόσια τάξη. Η χουμοριστική εικόνα, δείχνει την ίδια να "συνομιλεί" με τον Αναστασιάδη και να τον ρωτά αν πρέπει να διατάξει έρευνα για την υπόθεση. Ο τέως ΠτΔ της λέει "Οι...χρυσή μου, τι δουλειά έσιει η Υπουργός Δικαιοσύνης να ανακατώνεται με τούτα;" (Να βγάλω Screenshot)

- Τ: Χιουμοριστικό για το θέμα με τίτλο "Θεσμοθετείται Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας ΗΠΑ -Κύπρου"

- RT (Μανώλη Καλατζή): Τίτλος: ΠΕΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. Για το θέμα με τα ρωσικά ελικόπτερα  KAMOV. 


31 Μαρτίου:  

- Τ: Χιουμοριστικό για το ότι ασχολούνται όλοι με το βίντεο που δείχνει τον Παπαέλληνα να "αππηδά σαν ταλιμπάν μπροστά από το αυτοκίνητο του Τατάρ" με αποτέλεσμα τα ΜΜΕ να μην ασχολούνται με το δυστύχημα του 2012 (Να βγάλω Screenshot)

- Τ: Χτυπά Τσουρούλλη γιατί δεν ασχολείται με την υπόθεση του δυστυχήματος του 2012 και παίζει την υπόθεση του "ρόκολου του Παπαέλληνα" (Να βγάλω Screenshot)

- Τ: Poll για το αν θα ξεμπλοκκάρει τον Τορναρίτη

- Τ. Χιουμοριστικό: "Ε σάτσιασε μου τα ο Τόρνος με τα DM. E μπλόκκαρα τον τζαι έπνασα."

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-Parody): Αναφορά σε ακραίους Εθνικιστές που έχουν καταστρέψει την Κύπρο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την διχοτομήσουν. (Να βγάλω Screenshot)

- T: Ανεβάζει την είδηση που αναφέρει ότι ο Τραμπ πήγε με πορνοσταρ και την πλήρωσε 130.000 να σιωπήσει. "Ο δικηγόρος του που τα κανόνισε μπήκε φυλακή. Εμείς ε πιερώσαμε μάρτυρες να σιωπήσουν τζαι ο δικηγόρος που τα κανόνισε έγινε Γενικός Εισαγγελέας". (Να βγάλω Screenshot).

- RT με παράθεση (Reporter.com.cy): Ειρωνικό για αρχηγό αστυνομίας που είπε "μακάρι να έρθουν πληροφορίες" σχετικά με το δυστύχημα του 2012

- Τ: Ξεμπλοκάρει τον Τορναρίτη με χουμοριστικό βίντεο

- Τ: Καλεί τον κόσμο πλαγίως να οργανώσει πορεία προς την Εισαγγελία για το θανατηφόρο του 2012 κ.α

1 Απριλίου:

- Τ: Χτυπά Παπαέλληνα, μέσω του συμπέθερου του, ο οποιος ειναι συνταγματάρχης και στρατιωτικός ακόλουθος στην πρεσβεία στο Λονδίνο..."Αλλονας που εν καμνει τιποτες τζαι τρωει παστη ρασιη μας."

- RΤ (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-Parody): Χτυπά Τσουρούλλη που δεν αναφέρεται καθόλου στο δυστύχημα του 2012

- Τ: Χτυπά την σύζυγο του κ. Λοττίδη λέγοντας ότι πρόκειται για "κλασσική περίπτωση διαπλοκής και νεποτισμού. Διορίστηκε γυναίκα μιντιάρχη με αντάλλαγμα χειραγώγηση της πληροφόρησης". Γράφει τον μισθό της (123.881 χιλ.). Λέει επίσης "ανάθεμμα αν πάει γραφείο, εδκιωξε τους ούλλους τους ικανούς και ε διάλυσε τον θεσμό τζαι κανένας εν ε πήρε χαπάρι." (Να βγάλω screenshot)

2 Απριλίου

- Τ: Ειρωνικό σχόλιο για τις δηλώσεις Τσιρίδου στην "Καθημερινή" για το ότι τα social media λειτουργιούν ως ηχοθάλαμοι πόλωσης και προωθούν τη ρητορική μίσους.

3 Απριλίου

-Τ: Χιουμοριστικό για Χριστοδουλίδη για το ότι δεν υπάρχει εξέλιξη για Κυπριακό (Να βγάλω screenshot)

- RT (Stavros Christodoulou): Άρθρο Καθημερινής με τίτλο "Της Αγάπης Μαχαιρία" του δημοσιογράφου Στάυρου Χριστοδούλου. 

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-Parody): Χτυπά Μαρία Λοττίδη λέγοντας πως διέλυσε το θεσμό και παρολα αυτά ο ΠτΔ  πρότεινε τον επαναδιορισμό της στη Βουλή. Γράφει και τον μισθό. Ανάρτηση χιουμοριστικής φωτογραφίας (Να βγάλω Screenshot)

- Τ: Χιουνοριστικό με Τορναρίτη και Γενικό Ελεγκτή γράφοντας "Love is in the air" (Να βγάλω screenshot)

- Τ: Χτυπά Δίπλαρο. Ειρωνεύεται και  για τις σπουδές του. Χιουμοριστικη φωτο που δείχνει τον Δίπλαρο ντυμένο παλιάτσο (Ν αβγάλω screenshot)

4 Απριλίου

- T: Χιουμοριστική εικόνα με Κατσουνωτό, Σαββίδη και Αναταστασιάδη να "μιλούν" για το δυστύχημα του 2012. Παράλληλα προσπαθεί να κατευθύνει την κοινη γνώμη (με... χιούμορ πάντα), ώστε να επαναστατήσει ο κόσμος και να κατεβει στους δρόμους. "Ό,τι μας κάμουν εν χαλάλι σας" καταλήγει το tweet.

- T: Χτυπά Δίπλαρο-Αναστασιάδη. Τον 1ο τον αποκαλεί ππούλι γιατί ό,τι του λέει ο 2ος κάνει. Χιουμοριστική φωτογραφία με "συνομιλία" Τζο Λο, Αναστασιάδη, Δίπλαρου. (Να βγάλω screenshot)

5 Απριλίου:

- Τ: Χτυπά Παπαέλληνα. Λέει για φοροαποφυγή με εταιρείες τους στον Παναμά. Έχει και φωτογραφία που δείχνει οτι τη σύνδεση των εταιρειών με τον Παναμά (να βγάλω screenshot)

- Τ: Poll για το δυστύχημα του 2012 για το αν πρέπει να διερευνηθεί ξανά η υπόθεση (93% είπαν ναι).

- RT (Μακάριο Δρουσιώτη):  Χτυπά Μαρία και Δημήτρη Λοττίδη και Αναστασιάδη, Λέει ότι ο Χάσικος είχε μια διαφορά με τον Λοττίδη για μια ραδιοφωνική συχνότητα, ο Λοττίδης είπε στον (τέως) ΠτΔ να μαζέψει τον Υπουργό του, εκείνος φώναξε τον Χάσικο και τον διέταξε, όπως αναφέρει, να τα βρει με Λοττίδη, όμως αρνήθηκε. "Άμαν είσαι έτσι εννα διορίσω τη γυναίκα του Επίτροπο Διοικήσεως". Αυτός ήταν και λόγος που παραιτήθηκε ο Χάσικος αμέσως μετά τονίζει.

6 Απριλίου:

- RT (Empress Filippa of Cyprus): Χτυπά Μαρία Λοττίδου με σχόλιο και φωτογραφία από κάτω στην οποία απεικονίζεται η ίδια να "λέει": "Εν σας κανεί, θέλετε μου τζαι δημοκρατία. Λουθήτε με τωρά αλλο έξι χρόνια".

- Τ: Αναφέρεται στο δυστύχημα του 2012. Αποκαλύπτει ότι υπήρχε ακόμα μια μοτοσικλέτα στο περιστατικό με δύο άτομα τα οποία είδαν το AUDI. Παρουσιάζει και εικόνα στην οποία εξηγεί πώς έγινε το τροχαίο (να βγάλω screenshot).

7 Απριλίου: 

- Τ: Χτυπά με "χιούμορ" τον Αναστασιάδη και δείχνει σε φωτογραφία πρώην συνεργάτες του να του "λένε" τι να κάνει (Να βγάλω screenshot).

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-Parody): Χτυπά οικογένεια Παπαέλληνα, μιλώντας πάλι για φοροαποφυγή (Nα βγάλω screenshot).

8 Απριλίου:

- RΤ (Lady Emily Duchess Parody): Χιουμοριστικό για άσχετο θέμα

- T: Απάντησε με "χιούμορ" στις φήμες ότι πίσω από το account του βρίσκεται ο Τορναρίτης, βάζοντας στην εξίσωση (πάλι χιουμοριστικά) άλλα τρία πρόσωπα ποθ μπορεί να κρύβονται πίσω από τον λογαριασμό. Τους Πανίκο Δημητριάδη, Μακάριο Δρουσιώτη και Δημήτρη Καλλέργη. Παράλληλα ειρωνεύεται Τσουρούλλη. (Να βγάλω screenshot).

- Τ: Xτυπά Παπακόκκινου και Αναστασιάδη για το Pangia Resort στις Σειχέλες. (Να βγάλω screenshot)

- RT (Defteri anagnosi): Βίντεο για τον Ανδρέα Λοίζου που σκοτώθηκε στο τροχαίο του 2012. Ερωτήματα για τους εμπλεκόμενους της έρευνας του τροχαίου.

- Τ: Χτυπά Γεωργία Παπακόκκινου για το Pangia Resort. Διερωτάται πως μια διακοσμήτρια βρήκε τα λεφτά μέσα σε 2 χρόνια να χτίσει resort στο μέγεθος της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Παράλληλα χτυπά και Αναστασιάδη για το συγκεκριμένο resort λέγοντας: "Σύμπτωση τα ταξίθκια του τατα μου, το πρώτο ένα μήνα πριν ανακοινωθεί το πρότζεκτ τζαι το δεύτερο ενάμιση μήνα πριν να τελειώσει το κτίσμα." Σαφής υπόνοια ότι στο ξενοδοχείο έχει συμμετοχή και ο τεως ΠτΔ. (να βγάλω screenshot).

10 Απριλίου:

- RT (Γιώργος Οικονομίδης): Άρθρο του reporter, με τίτλο: "Ο Κύπριος original και ο Μαλαισιανός fake Jho Low".

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-Parody): Εικόνα απλή από Εθνικό Συμβούλιο.

11 Απριλίου:

Τ: Φωτογραφία Αναστασιάδη στην οποία γύρω - γύρω καταγράφει διάφορα σκάνδαλα (κατά τον ίδιο), γράφοντας από πάνω: "Αμωμος τζαι αμόλυντος σιορ" (Να βγάλω screenshot).

Τ: Αναφορά στον Ρώσο ολιγάρχη Alexander Abramov και το δείπνο που είχε με Αναστασιάδη στο Πρεδρικό (Να βγάλω screenshot).

RT: (Empress Filippa Of Cyprus): Χιουμορ για Χατζηζαχαρία και servers που πλημμυρισαν (Να βγάλω screenshot).

Τ: Χιουμοριστικό βίντεο με Αναστασιάδη να παρουσιάζεται ως "ξεπλυματούλης". "Κάμνουν τα ριάλια σας πεντακάθαρα σιονι" λέει. Το βίντεο είναι από stavros mitidis.

RT (Lady Emily Duchess Parody): Χτυπά Αναστασιάδη που πήγε ξανά Σειχέλλες και που κανένας δημοσιογράφος δεν ρωτά. (Να βγάλω screenshot).

12 Απριλίου:

Τ: Χιουμοριστικό άσχετο με Έμιλυ και Φιλιππα στην εκκλησία το Πάσχα 

Τ: Χιούμορ για κυρώσεις χτυπώντας Σαββίδη και Αναστασιάδη.

Τ: Χτυπά Αναστασιάδη με υπονοούμενα, πάλι για τη λίστα κυρώσεων (να βγάλω screenshot).

T: Χτυπά Βασιλειάδη (πατέρα, γιο και κόρη) για τη λίστα κυρώσεων στην οποία και βρίσκονται.

13 Απριλίου: 

Τ: Ειρωνικό σχόλιο για την Επίτροπο Λουίζα Ζαννέττου επειδή έδωσε συγχαρητηρία στην ομάδα που έκανε τη δουλειά έκδοσης του συντάγματος με τον πατροπαράδοτο τρόπο, ενώ θα μπορούσε να το κάνει ένα άτομο ηλεκτρονικά  (να βγάλω screenshot).

Τ: Χτυπά με βίντεο Έμιλυ Γιολίτη για τα εστιατόρια στην Κίνα, τον Αναστασιάδη για το resort στις Σειχέλες και τον Βασιλειάδη για το οινοποιείο στο όμοδος, λέγοντας πως οταν κανείς λεφτά από ξέπλυμα μετά θέλεις και να επενδύσεις.

Τ: Ανακοινώνει ότι η η "παρέα αποφάσισε να κλείσει το facebook account για να επικεντρωθούμε στο twitter".

RT (Soteris Flouretzos): Χτυπά Χριστοδουλίδη ο οποίος διόρισε τον Μιαλάκη Μιχαήλ ως μέλος της ΕΔΥ (να βγάλω screenshot).

RT (Soteris Flouretzos): Χτυπά Χριστοδουλίδη πάλι για την ΕΔΥ και τον Μιχαήλ που θα μπορεί να προάγει και να μεταθέτει τους Α15 και Α16. "Η σουπεργούμαν Πική τι λέει για τον διορισμό", αναφέρει επίσης.

Τ: Χτυπά Μιχαλάκη Μιχαήλ. Αναφέρει ότι "ε καταξοθκιάστηκε να αγροάσει το διδακτορικό για 499 δολάρια αλλά τώρα που τον διόρισε το Νικούδι στην ΕΔΥ εννα φκαλει 98,000 τον χρόνο. (να βγάλω screenshot).

14 Απριλίου:

- Τ: Χτυπά Μιχαλάκη Μιχαήλ για τα ψεύτικα διπλωματα

- RT (Kyriakos): Χτυπά πάλι Μιχαλάκη Μιχαήλ για τον διορισμό του στην ΕΔΥ από Χριστοδουλίδη και τα "αμφισβητούμενα ακαδημαικά qualificatios".

-RT (Soreris Flouretzou): "Τέλος ο δόκτωρ Μιχαήλ"

15 Απριλίου: 

-Τ: Ανεβάζει χιουμοριστικό βίντεο του "Stavros Mitidis" που δείχνει τους εμπλεκόμενους με τα διαβατήρια (Πιττάτζιη, Τζιοβάνη, Συλλούρη), τους Αναστασιάδη, Σαββίδη, Τζο Λο κ.α, να κάθονται στον Μυστικό Δείπνο.

- RT (Makarios Droushiotis): Χτυπά Πική για τη δήλωση της ότι θα συγκρουστεί με τα κατσετημένα.

- Τ: Χτυπά Χριστοδουλίδη, Αναστασιάδη για τον διορισμό της Λουκίας Χριστοδούλου στον ΕΔΥ. Υπόνοιες ότι ο τεως είπε στον νυν να την διορίσει, γιατί είναι η κουμέρα του και ως "αντάλλαγμα" θα κανονίσει την Αννίτα να είναι με το μέρος του (σ.σ Χριστοδουλίδη) και όχι με το μέρος του Αβερωφ. (Να βγάλω screenshot)

- RT (Makarios Drousiotis):  Χτυπά Λουκία Χριστοδούλου και Κυβέρνηση για το ότι "ξέχασαν" να βάλουν στο βιογραφικό της ότι την περίοδο 2008-2011 ήταν μέλος ΕΠΑ (Επιτροπή Προστασία Ανταγωνισμού) και την περιοδο 2011-2018 πρόεδρος της ΕΠΑ. (Να βγάλω screenshot)

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος - Parody): Χιουμοριστικό για Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο (Να βγάλω screenshot)

16 Απριλίου:

- Τ: Χτυπά πρωην και νυν με για τον διορισμό του Μιχαλάκη. Φωτογραφία που δείχνει τους δυο να συνομιλούν με τον Αναστασιάδη να λέει:  "Οι πουτάνες ξέρεις γιατί έχουν πατρονο; Για να τις προσέχει από τους κακούς. Θα βάλεις την Λουκία την κουνμέρα μου στην ΕΔΥ, τζαι εγώ θα σε προσέχω που τον Φούλη, το ΔΗΣΥ τζαι το ΕΛΑΜ" (Να βγάλω screenshot)

- RT(Κυβερνητικός Εκπρόσωπος - Parody): Δείχνει Χριστοδουλίδη να καίγεται στη Λαμπρατζιά και τον Αβέρωφ να είναι δίπλα του με ένα γαιδουρι γράφοντας από πάνω: "Εικόνες από το παραδοσιακό κάψιμο του Ιούδα στο χωριό Αργάκα της Πάφου". (Να βγάλω screenshot).

- Τ: Χιουμοριστικό για Τορναρίτη (με βίντεο)

17 Απριλίου:

- RT (Lady Emily Duchess Parody): Ειρωνικό για Γιολίτη η οποία φορεί σπορτ ρούχα.

- Τ: Κάτω από ένα σχόλιο που ανέβασε (με μια κοπέλα με μωσαικο στο πρόσωπο να οδηγεί) παραδέχεται στην ουσιά ότι γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από το "Lady Emily Duchess Parody" λέγοντας: Μόνο αν μεν πέψουν καμιαν αστυνομία με ένταλμα στο σπίτι κανενός αδέσποτου, όπως έγινε τότε με την Λαίδη τζαι την δασκάλα που καμία σχέση δεν είχε η δασκάλα με το parody,απλά έδωκε φιρμάνι η Έμιλυ στον αρχηγό της Αστυνομίας να της κλείσει το στόμα επειδή της έκαμνε κριτική στα ΜΚΔ

18 Ααπριλίου: 

- Τ: Χιουμοριστικό για ΑΚΕΛ: "ΑΚΕ ΑΚΕ το κόμμα σου λαέ" με τον Αναστασιάδη να βρλισκεται στο κέντρο της φωτογραφίας μαζί με μέλη του ΑΚΕΛ και να τους λέει: "Ατε ρε παιθκιά, αρκέψετε να φωνάζετε "δολοφόνοι των λεφτών μας, Αμερικάνοι" (Να βγάλω sreenshot)

20 Απριλίου: 

- T: Xιουμοριστικό για Μιχάλη Χατζηγιάννη με φωτογραφία στο πρεοδρικό (να βγάλω screenshot)

22 Απριλίου: 

- RT (Κυβερνητικός Εκπροσωπος parody): Χιουμοριστικό για Υφ. Καινοτομίας 

23 Απριλίου: 

Τ: Χτυπά Αναστασιάδη με ειρωνικό tweet με τα εγγόνια του. Τον αποκαλεί (έμμεσα) απατεώνα και διεφθαρμένο (Να βγάλω screenshot)

T: Χτυπά του δημοσιογράφους: Πιμπίσιη, Σούγλη, Τσουρούλλη, Μυλωνά, Ξανθούλη, Ιγνατίου, λέγοντας ότι χειραγωγούν την κοινή γνώμη.

Τ: Χτυπά Αναστασιάδη για το resort στις Σεϋχέλλες; Υπόνοιες για φοροδιαφυγή με ¨χιούμορ" (Να βγάλω screenshot)

Τ: Χτυπά Αναστασιάδη για το resort στις Σεϋχέλλες με βίντεο. Yπόνοιες για φοροδιαφυγή 

24 Απριλίου:

- RT (Constantinos Petrides): Αναφέρει ότι η Κύπρος μπήκε στην ΕΕ λόγω των χειρισμών Κληρίδη και όχι λόγω του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα του 2004. Ο Μακάριος Δρουσιώτης ήταν υπέρ του "ΝΑΙ" όπως ανέφερε σε συνεντεύξεις του. 

25 Απριλίου:

 - Ανεβάζει το ντοκιμαντέρ του Μακάριου Δρουσιώτη για την "περιρρέουσα ατμόσφαιρα" που υπήρχε τότε στο δημοψήφισμα και για το πως ο Τάσσος "χειραγώγησε τον κόσμο να ψηφίσει "ΝΑΙ". Παράλληλα χτυπά τον Χρύση Παντελίδη (ο οποίος ανάρτησε φωτο περηφάνιας για το "ΟΧΙ" του 2004) λέγοντας πως αν δεν ήταν βαφτιστικός του Τάσσου εν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του". *Δηλαδή, Μακάριος Δρουσιώτης και Τζο Λο ήταν υπερ του "ΝΑΙ".

- Χιούμορ για Αναστασιάδη και Αννίτα ότι ο τεως στην ουσιά ελέγχει την πρόεδρο του ΔΗΣΥ (Να βγάλω screenshot)

- Χτυπά Χρύση Παντελίδη αλλά και Φρίξο Δαλίτη για τη συνέντευξη που του πήρε το 2017 που τον "αποθεώνει".

- Χτυπά Χρύση Παντελίδη. Ανφέρει: "Αν δεν ήσουν βαφτιστικός του Τάσσου, ακόμα θα ήσουν στο Παραλίμνι τζαι άτε το πολλή να ε δούλευκες στο δημαρχείο τζαι τωρά πιερώννουμε σε μια φάσουσαγια να πηέννεις στη Σουηδία να γράφεις μλκσ στο Τουίτερ τζαι να βουράς μαραθώνιους"

- Χτυπά Αναστασιάδη για το resort στις Σευχέλλες, ενώ λέει ότι ο Βίνσεντ πήγε Σειχέλλες το 2014 και μετά από τρια χρόνια τον έβαλε ο πρέοεδρος στο Δ.Σ της Κυβερνητικής Τράπεζας. Ο Βίνσεντ, όπως λέει, ήταν ο "αχυράνθρωπός" του του τεως στις Σειχέλλες και ότι ο πετέρας της συζύγου του τους άφησε κληρονομιά την γη που κτίστηκε το resort. 

26 Απριλίου: 

- Χτυπά με χουμορ την Γεωργία για το resort στις Σειχέλλες (Να βγάλω screenshot).

- Χτυπά Αναστασιάδη λέγοντας: "Το 1ο ταξίδι του τεως στις Σειχέλλες ήταν το 2015, ένα μήνα πριν ανακοινωθεί το project και το 2ο ήταν τον Αύγουστο του 2018, ένα μήνα πριν τελειώσει το κτίσμα." (Να βγάλω screenshot).

- Τ: Συνεχίζει με Αναστασιάδη και Σειχέλλες, χουμοριστικό αυτή τη φορά (Να βγάλω screenshot)

- Αναφορά στο τροχαίο του 2012, ότι η οικογένεια πήγε να κανει μηνυση το 2017 στον οδηγό που ερχόταν από απέναντι και στην ασφαλιστική, όμως δεν μποόρεσαν καθώς μετά από τρία χρόνια το το αδίκημα παραγράφεται.

- Τ: Χτυπά Κατσουνωτό για το τροχαίο του 2012, ότι σκοτώθηκε άτομο και εκείνος δεν πήρε κανέναν δικαστήριο

27 Απριλίου:

-Τ: Χτυπά ΔΗΚΟ και Νικόλα Παπαδόπουλο με χιούμορ

-Τ: Χιουμοριστικό για τα Πόθεν Εσχες των Υπουργών και την ευκολία με την οποία μπορούν να κρύψουν πράγματα.

-RT (Adonis Yiangou): Share κειμενο του Φιλελεύθερου για την μάνα του Θανάση Νικολάου,η οποία λέει ότι ο γιος της δολοφονήθηκε γιατι κατάλαβε πως γινόταν διακίνηση ναρκωτικών στο στρατόπεδο από...αξιωματικους.

- Τ: Χτυπά Σαββίδη για τις υποθέσεις του Θανάση, του τροχαίου 2012 και την υπόθεση της διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών.

28 Απριλίου:

- Τ: Χιουμοριστικό Σπύρο Κυπριανού για την ευκαιρία που είχε το 1977 να πάρει πίσω το Βαρώσι, όμως δεν το έκανε γιατι "η Λεμεσός πετά, εν μας κοφτει το Βαρώσι".

29 Απριλίου

- Τ: POLL για το τι ψήφισαν το 2004 και τι θα ψήφιζαν τώρα.

30 Απριλίου

- Τ: Χιουμοριστικό για Αναστασιάδη και Αβέρωφ που δεν "μιλιούνται'.

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος): Χτυπά Χριστοδουλίδη και Νικο Κοτζιά: Ο ΠτΔ αναγορεύθηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, όπου σύμπτωση, δουλεέυει και ο κ. Κοτζιάς, πρώην Υπ. Εξωτερικών Ελλάδας και φανατικός πολέμιος της λύσης στον Κραν Μοντανα.

- Τ: Χιουμοριστικό για Λεμεσό και Βαρώσι: Η Λεμεσός τζαι τα ριάλια ναν καλά τζαι αναθεμα που να τους πάρει τους Βαρωσιώτες" (Να βγάλω Screenshot)

1 Μαίου:

- Τ: "Χιούμορ" με νυν, τέως. Ότι ο τεως έχει κάνει τον νυν μαριονετα του (Να βγάλω screenshot)

- T: Χτυπά Αναστασιάδη και τον Ρώσο εκατομμυριούχο Αντρέι Ντασίν, για άδειες οπλοφορίας κ.α (Να βγάλω screenshot)

- Τ: Χιουμορ με Κουλία που έβαλε στο κινητό του Τάσσο σε εκπομπή.

2 Μαίου:

- T: Χτυπά χιουμοριστικά ΔΗΚΟ που λέει οτι η ενταξη της Κύπρου στην Ευρώπη, έγινε όταν στην Κυβέρνηση βρισκόταν ο Τάσσος (Να βγάλω screenshot)

3 Μαίου:

-Τ: Χτυπά Τάσσο και Κυπριανού για τη στάση τους στο Κυπριακό τότε, λέγοντας (έμμεσα) ότι ο λόγος που ήταν υπερ του ΟΧΙ το 2004, είναι τα οικονομικά συμφέροντα (να βγάλω screenshot)

- Τ: Έκανε POLL για το τι ψηφισαν το 2004 και τι θα ψηφιζαν σήμερα. Η απαντηση  "ψήφισα ΝΑΙ και ξαναψηφίζα ΝΑΙ" είχε λάβει το μεγαλύτερο ποσοστό με 47,7%, από σύνολο 1256 ψήφους. Κάνει tag τον Νικόλα Παπαδόπουλο λέγοντας του: "Ατε ρε Νικόλα περίπαιξε τους νακκο τζαι κλάψε τζαι εσύ πέρκι γυρίσουν, γιατί αν γίνει κανένα δημοψήφισμα εννα κάτσουμε πάνω τζαι να θέλουν λύση" 

4 Μαίου

- Τ: Χτυπά Τρυφωνίδη

- Τ: Χτυπά βουλευτές από διάφορα κόμματα που δεν έχουν διπλωμα πανεπιστημιου.

- Τ: Ειρωνικό tweet για Χριστοδουλίδη ότι δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση.

5 Μαίου: 

- Τ: Χτυπά την εταιρεία E-CARS τέως, τον γαμπρό του (Γιάννος Λούτσιος) και τον συνέταιρό του (Φάνος Φιλίππου). Λέει ότι πουλησαν στη Λιμενική 4 φουσκωτά για 500 χιλ. ευρώ το ένα, ενώ η αληθινή αξία τους είναι πολύ πιο κάτω. Επίσης χτυπά και Κατσουνωτό, λέγοντας ότι "Ευτυχώς βάλαμε Κατσουνωτό επικεφαλής της Λιμενικής τζαι οτι πρόβλημα τζαι να έχουν τα φουσκωτά σήμερα, εννα το κουκουλώσει όπως έκαμε με το φονικό τροχαίο σιορ".

- Τ: Χτυπά την Αρετή Χαριδήμου. Την χαρακτηρίζει αχυράνθρωπο του Αναστασιάδη, καθώς έκανε 161 διαβατήρια!

- Τ: "Χιουμορ" με τεως και νυν για την Αρετή Χαριδήμου. Ο πρώτος λέει στον δεύτερο να βοηθήσει να βγάλουμε την Αρετή από την λίστα του US treasury.

6 Μαίου:

- T: Χτυπά ecars και τεως. Ότι η εν λόγω εταιρεία έχει πάρα πολλά αυτοκίνητα πολυτελείας, ενώ εταιρείες όπως αυτή του Πιλακούτα, του Παυλίδη και του Άννινου, με τόσα χρόνια στη δουλειά δεν έχουν και οι τρεις μαζί τόσο στοκ (Να βγάλω screenshot)

- Τ: Ειρωνικό για Παπαχαραλάμπους, ο οποίος έστειλε επιστολή στον Αναστασιάδη, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο τεως δεν σχετίζεται με την διαπλοκή και ότι τα γραφόμενα του ήταν σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης.

- Τ: Αποκαλεί "χιουμοριστικά" χάχα τον Δίπλαρο (Να βγάλω screenshot)

7 Μαίου:

- Τ: Χτυπά Δίπλαρο, πάλι "χιουμοριστικά (Να βγάλω screenshot)

- Χτυπά εγγονό Παπαέλληνα και Χριστοδουλίδη με "χιούμορ" (Να βγάλω screenshot)

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος parody): Χτυπά Κουμή για την πρόσληψη της 19χρονης

8 Μαίου:

- Τ: Χτυπά Κουμή, λέγοντας ότι "αν δεν τον κανονίζαμε τζαι έπρεπε να δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα θα ήταν το πολλή receptionist  στον Πρωταρά". (Να βγάλω screenshot)

- Τ: Χτυπά Κουμή για την 19χρονη με χιούμορ (Να βγάλω screenshot)

9 Μαίου:

- Τ: Χιούμορ με διορισμούς. "Αν συνεχίσει έτσι ο νυν εννα πεθυμήσετε τον τατά μου"  (Να βγάλω screenshot)

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος): Χτυπά Κώστα Κουμή για τις δηλώσεις του ότι ηταν νόμιμη η πρόσληψη της 19χρονης

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος): Χτυπά Αναστασιάδη - Χριστοδουλίδη για τη λίστα κυρώσεων. Παρουσιάζει τον νυν ως μαριονέτα του πρώην (Να βγάλω screenshot)

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος): Παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο η ΑΗΚ "κλέβει", όπως λέει, τον κόσμο, με συμμάχο τον ΠτΔ. (Να βγάλω screenshot)

- T: Χτυπά πάλι ΑΗΚ και τον Γιώργο Γεωργίου, τον οποίο αποκαλεί βασιλιά της πράσινης ενέργειας. Το χρεώνει ότι βγάζει πολλά λ΄΄ογω των υπερχρεώσεων της ΑΗΚ. Παρουσιάζει τον Ρωσο DIMI Morozov πλυντήριο. (Να βγάλω screenshot)

10 Μαίου: 

- RT (Soteris Flourentzos): Χτυπά Κουμή. Λέει ότι έπαιζε με το κινητό του σε συνάντηση με τον CEO της JET2 στο Βερολίνο, με αποτέλεσμαο 2ος να εγκαταλείψει το μιτινγκ.

- Τ: Χτυπά Γ. Εισαγγελέα και Κατσουνωτό για το θεμα των Κυρώσεων. Ότι θα μπει κι αυτή η υπόθεση στο συρτάρι, όπως κι αυτή του θανατηφο΄ρου τροχαίου του 2012  (Να βγάλω screenshot).

- Τ: Χτυπά πάλι Κουμή για το ότι έπαιζε με το κινητό του στο μιτινγκ με τον CEO της Jet2.

11 Μαίου

- Τ: Φωτογραφία Παπαδόπουλου-Σενέκκη-Χρύση αναφέροντας; "Τα τρία κωθώνια της Συγκυβέρνησης". (Να βγάλω screenshot)

- Τ: Xτυπά Offsite News, για παραπληροφόρηση, σχετικά με τοπ πάγωμα καταθέσεων των Ρώσων.  (Να βγάλω s

creenshot)

12 Μαίου:

- RT (Makarios Drousiotis): Ότι ο τεως ΠτΔ, τροποποίησε τους Νόμους και παρέπεμψε την υπόθεση του Τζο Λο από επιτροπή σε επιτροπή μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση (βιντεο)

-  Τ: Χτυπά ο ∆ιευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Παραλιμνίου, Ανθούλη Κουντούρη, ότι "έφαε καμποσα ριάλια των επενδυτών". Επίσης τον εγκαλεί για το ότι δεν εβαλε κουρτίνα συγκράτησης όταν κατέρρευσε ο κυματοθραύστης, με αποτέλεσμα να γεμίσει η θάλασσα με χώμα. 

13 Μαίου:

- Τ: Χτυπά Μαίρη Δράκου που έγινε μόνιμη δημόδια υπάλληλος

14 Μαίου

- Τ: Άσχετο χιουμοριστικό

- Τ: Χτυπά Κουμή για το ότι έπαιζε με το κινητό του στο μιτινγκ με τον CEO την Jet2 

- RT (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος): Σκίτσο που γράφει ότι "ο ψεύτης και κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Ο Αναστασιάδης χάρηκε 10 χρόνια"

- Τ: Χτυπά Αναστασία Καμένου για προεκλογικό γλύψιμο στον Νίκο Χριστοδουλίδη

- Τ: Xτυπά γαμπρό του Συλλούρη, Σάββα Πογιατζή της FIBE, ότι ενοικιάζει το σπίτι του ΤΖΟ ΛΟ στην Αγία Νάπα και "καμνει ριαλια", αλλά η αστυνομία παίζει πελλο.

15 Μαίου: 

- Τ: Άσχετο προσωπικό του

- RT (Makarios Droushiotis): Παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της έρευνας για τα διαβατήρια και ο Jho Low, ανέβασε ένα βίντεο του Αναστασιάδη που λέει "ε υπάρχει και έναν έλεος εις τα ψεύδη και εις τα αυτά" (ειρωνικά).

RT (Διονύση Διονυσίου): Μιλά για το τροχαίο του 2012 ότι προσέγγισε ο "Πολιτης" την οικογενεια αλλά αρνήθηκαν να μιλήσουν.

16 Μαίου: 

- Τ: Χιουμοριστική συνοομιλία μεταξύ Τζο Μπάιντεν, Αναστασιάδη και Τζο Λο. Ο πρώτος λέει στον δεύτερο ότι οι συνεργάτες του τρίτου στην Αμερική μπήκαν φυλακή. Ο τέως του απαντα ότι "εδώ οι συνεργατες του Τζο λο ανέλαβαν το σπίτι του στην Αγία Νάπα και βγάζουν μιαν φάουσα ριαλια". Ο Τζο Λο λέει στον τεως να πει στον προεδρο των ΗΠΑ ότι πλέον έχουμε και οι δύο τον Δρουσιώτη να μας κουκουφά.

- Τ: Χτυπά την αισθητικό Βίκυ Ανδρέου, η οποία όπως γράφει ο Jho Low "γλύφει τον Ιωάννη Καρσερα.

- RT (Κυβερνητικό Εκπρόσωπος) : Χτυπά την αισθητικό Βίκυ Αντρέου η οποία διορίστηκε στο πρεοδρικό με βίντεο

- Τ: Κάνει αναφορά στον καβγά Κατσουνωτού-Αριστοτέλους, λέγοντας ότι άκουσε δύο σενάρια: 1) Ότι η Άννα ήταν σοβαρός ανταγωνιστής για τη θέση του αρχηγού. 2) Ότι ο Κατσουνωτός ήταν μπλεγμένος με εμπόριο ναρκωτικών και ότι η Άννα ήλεγχε το εμπόριο στις φυλακές και δεν τον άφηνε να μπει στο παζάρι των φυλακών. Δεν ξέρει ποιο από τα δύο ισχύει.

17 Μαίου:

-Τ: Άσχετο για εστιατόριο 

- Τ: Χτυπά Μιχάλη Χατζηγιάννη για την πρόσληψη της Θέκλας Κυριάκου στο Υπουργείο Πολιτισμού, η οποία στο παρελθόν διέπραξε ποινικό αδίκημα (Να βγάλω screenshot)

- RT (Lady Emily Duchess): Χτυπά Αναστασιάδη, Σαββίδη, Κατσουνωτό και Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου για την υπόθεση του θανατηφορου τροχαιου το 2012. Mιλά για κουκούλωμα (Να βγάλω screenshot)

- RT: (Κυβερνητικός Εκπροσωπος): Αναρτα φωτογραφία Χατζηγιάννη και Θεκλας Κυριακου, λέγοντας ότι η συμβουλος του καταδικάστηκε το 2016 για πλαστογραφία εισιτηρίων σε συναυλία.

- Τ: Συνεχίζει να χτυπά Υφ. Πολιτισμού για την πρόσληψη της Θέκλας Κυριάκου

- Τ: Χιουμορ για τεως και νυν (Να βγάλω screenshot)

- Τ: Χιουμορ με Βίκτωρα Παπαδόπουλλο και Αναστασιάδη για το βιντεο που δείχνει τον πρώτο να φωνάζει υβριστικό σύνθημα στο γηπεδο και τον δευτερο να λεει: "Ινταλως άντεξα το γάρο τον Βίκτωρα τόσο τζαιρό μες τα ποδκια μου, εν θαύμα"

- Τ: Τον έκανε μπλοκ ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος και έγραψε: "Άδε πλάσμα που έκανε μπλοκ. Λαμπρον να τον κάψει"

18 Μαίου:

- Τ: Χτυπά Γενικό Ελεγκτή και Τασούλλα Καμένου (να βγάλω screenshot)

- T: Αναφέρεται με χιούμορ στον μονιμο με τα βιντεο στο onlyfans

- Τ: Χιουμοριστικό για την Έλσα η οποία φαινεται σε φωτο να εχει ελικοδρόμιο στο σπιτι της

- Τ: Χτυπά (όχι πολύ) τον Παράσχο για τις προσλήψεις, γιατί προσπαθούσε να δικαιολογήσει πράγματα και καταστάσεις.

- Τ: Χιουμοριστικό με Κων. Ιωάννιυ, Αναστασιάδη και Τζο Λο, για το ότι ο πρώτος πήρε το διαβατήριο του τρίτου (να βγάλω φώτο).

- Τ: Χιουμοριστικό με Τζο Λο και διαβατήρια 

19 Μαίου: 

Τ: Χτυπά Μιχάλη Χατζηγιάννη ότι μια ζωή ηταν στις πίστες, άρα πως μπορει να διοικήσει Υφυπουργείο (σχετικά με την πρόσληψη της Θέκλας Κυριάκου

Τ: Χιουμοριστικό με διαβατήριο Τζο Λο

Τ: Πάλι Χιουμοριστικό με διαβατήριο Τζο Λο

Τ: Χιουμορ με Γιολιτη και Τσουρουλη που χαιρετουν τον Πάπα της Ρώμης

Τ: Ζητά τη βοήθεια του κοινού για το ποια φανέλα θα αγοράσει

20 Μαίου:

- Τ: Χτυπά Τσίπρα (βιντεο)

21 Μαίου: 

- Ασχολείται με τις ελληνικές εκλογές

22 Μαίου:

- Τ: Χιουμοριστικό με Μητσοτάκη, Αννίτα και Δίπλαρο (να βγάλω screenshot).

- RT: (Lady Emily Duchess): Τρολαρει Τσουρούλλη και Γιολίτη 

- Τ: Τρολάρει sigmalive που έβαλε θέμα τη γυμναστική που έκανε ο Αναστασιάδης.

- Τ: Βίντεο το οποίο παρουσιάζει τον Αναστασιάδη να μιλά αντιφατικά, όπως αφήνει να εννοηθεί, για τα διαβατήρια και για το αν ειναι ο ιδιος διεφθαρμενος.

23 Μαίου:

 - Χιουμοριστικό με Αναστασιάδη και γυμνάστρια

- Τ: Χτυπά Μιχάλη Χατζηγιάννη για τον διορισμό της καταδικασμένης Θέκλας Κυριάκου, για το ότι δεν δουλεψε ποτέ του σε γραφείο και υπονοεί ότι κάνει χρήση κοκαίνης (την αποκαλεί ζάχαρη)

- Τ: Χτυπά Μορίδη (να βγάλω screenshot)

- RT (lady Emily Duchess): Χτυπά Τσουρούλλη και Γιολίτη, που έκαναν κριτική στον Παράσχο.

- Τ: Χιουμορστικό μεταξύ τέως και νυν: Ο πρώτος λέει να δώσει πίσω το διαβατήριο στον Τζο Λο και ο δεύτερος απαντά λέγοντας να κάμει κάτι να κόψει τις μαλακίες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, τον οποίο κανονίσαμε για να μην σου κινήσει αγωγή για το κούρεμα.

- Κάνει RT σχόλιο Πετρίδη που ασκεί κριτική στην νέα Κυβέρνηση.

- Κάνει RT Mακάριο Δρουσιώτη για την έρευνα που κάνει για τα διαβατήρια.

24 Μαίου:

- RT (Lady Emily Duchess): Χιουμοριστικό με Γιολίτη και Προκοπίοου

- RT (Makarios Drousiotis): Αθλητικά, μιλά για στημένα και φακέλους

25 Μαίου:

-Τ: Χτυπά Κατσουνωτό, Σαββίδη και Προκοπίου για το θανατηφόρου του 2012, ότι οι δύο πρώτοι κουκούλωσαν την υπόθεση και η τρίτη είναι "αχάπαρη"

- Τ: Χιουμοριστικό για Κυπριακό

- RΤ (Lady Emily Duchess): Χιουμοριστικό για Τσουρούλλη που φαίνεται να αντέγραψε κείμενο του Πρετεντέρη

- Άσχετο Χιουμοριστικό βίντεο

- Τ: Παρουσιάζει ντοκουμέντα για το θανατηρφόρο του 2012, φωτογραφίζοντας την κόρη του Αναστασιάδη, ενώ στέκεται και στο χρόνικο της υπόθεσης και στο πως εξαφανίστηκαν τα στοιχεία. (Να βγάλω screenshot)

26 Μαίου:

- Τ: Γράφει για το θανατηφόρο του 2012, και αναφέρει ότι το σπίτι του Αναστασιάδη είναι 5 λεπτά από το σημείο του δυστυχήματος. Παράλληλα τονίζει ότι το αυτοκίνητο ήταν Audi convertible, αυτοκίνητο που είχει και η κόρη τους τέως.

- Τ: Συνεχίζει για το τροχαίο του 2012 λέγοντας ότι χτυπώντας Σαββίδη και Κατσουνωτό ότι εκτοξεύτηκε η καριέρα τους μετά απ΄αυτό (Να βγάλω screenshot).

- Τ: Χτυπά Θεμιστοκλέους ο οποίος έκανε σεξιστικό σχόλιο στην Αλεξάνδρα Ατταλίδη. Τον αποκαλεί ττοππουζο.

27 Μαίου:

- Τ: Διερωτάται: "Δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει τον Σαββίδη αν εμπλέκεται  επαγγελματικά με το δυστύχημα του 2012;".

- Τ: Άσχετο για τις τριανταφυλλιές του με φωτογραφία

- Τ: Χτυπά Αγγελίδη με "χιουμοριστικό" βίντεο και τον αποκαλεί "mini me" του Αναστασιάδη.

28 Μαίου:

- Τ: Χιουμοριστικό με Σαββίδη και Αναστασιάδη σχετικά με το θανατηφόρο του 2012, λέγοντας ότι ο Σαββίδης είχε σχέση με το τροχαίο, όμως ο τέως του λέει να μην πει τίποτα, όπως έκανε ο ίδιος με τις Σευχέλες που στην αρχή είπε ότι δεν πήγε όμως μετά το παραδέχτηκε (Να βγάλω screenshot).

- RT (Makarios Drousiotis): Μιά για το βιβλίο του "Κρατος Μαφία" και αναφέρει ότι καμία Αρχή δεν επικοινωνμήσε μαζί του, προκειμένου νε γίνει έρευνα για τα όσα αναφέρονται στο εν λόγω βιβλίο.

- Τ: Χτυπά Παπαέλληνα και Γιολίτη ότι η έννοια τους είναι να δείχνουν ότι κραγτούν λεφτά

- Τ: POLL για το ποια φωτο του θελει ο κόσμος να έχει στο profile του.

29 Μαίου: 

- Παρουσιάζει κάποια στοιχεία και το ιστορικό της υπόθεσης με τις Σειχέλλες και τα διαμερισματα που πουλάει ο Αναστασιάδης εκεί για 2 εκ. ευρώ, σύμφωνα με τον ίδιο (Να βγάλω screenshot).

- RT  (Lady Emily Duchess): Αναφέρεται στο τροχαίο και λέει ότι η Προκοπίου ούτε για τεράτσια δεν καμνει.

- Τ: Χτυπά Αναστασιάδη, Σαββίδη, Κατσουνωτό και Προκοπίου για το δυστύχημα του 2012. Ο θανατικός ανακριτής λέει ότι υοπήρχε και 3ο πρόσωπο, όμως αυτοί πάζιουν πελλό (Να βγάλω screenshot).

- T: Χτυπά Γιολίτη, υπονοώντας ότι βρισκόταν μαζί με την κόρη του Αναστασιάδη σε κλαμπ εκείνο το βράδυ.

- RT (Dr Theano Kalavana): Βίντεο από συνέντευξη του Μακάριου Δρουσιώτη

- Τ: Ακόμα ένα βίντεο από συνέντευξη του Μακάριου Δρουσιώτη

31 Μαίου: 

- Τ: Παρουσιάζει συνομιλία με έναν "Michalis Michael", ο οποίος του λέει πως είναι συγγενής με την οικογένεια του νεαρού Αντρέα Λοίζου και τον παρακαλεί να μην προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια λέγοντας ότι το αυτοκίνητο ήταν Audi Convertible, καθώς είδε τα βίντεο. Δίπλα μας παρουσιάζει από ποιούς ακολουθείται: Αστυνομία, Κατσουνωτός, Δίπλαρος, Γιολίτη, Υπουργείο Δικαιοσύνης.

RT (Empress Filippa Of Cyprus): Αποκαλεί έμμεσα τον Αναστασιάδη μεθύστακα και πορνοδιαστροφικό, με μια γυναίκα να λέει στον Χριστοδουλίδη "Γελάστου να τον καλύψεις και σάζω σε"

Τ: Αναρτά την ανακοίνωση της οικογένειας του Αντρέα Λοίζου η οποία ζητά επανεξέταση της υπόθεσης.

1 Ιουνίου: 

- Τ: Κάνει share το αποκαλυπτικό θέμα της ιστοσελίδας ΡΕΠΟΡΤΕΡ: Αυτό είναι το αναζητούμενο όχημα για το θανατηφόρο του 2012.

-RT (Αντρέας Σςραφείμ): Χωρίς τα ΜΚΔ η υπόθεση του θανατηφόρου τρχοαίου 2012 θα παρέμενε αρχειοθετημένη κι άγνωστη.

2 Ιουνίου:

- POLL: Πιστεύετε ότι ο Γεν. Εισαγγελέας, θα στείλει την υπόθεση του φονικού τροχαίου του 2012 στο δικαστήριο τζαι θα καλέσουν τους 6 μάρτυρες ή θα το μπλοκάρει τζαι τούτο; - 89% απάντησε ότι θα το μπλοκάρει

- Χιουμοριστικό με Αναστασιάδη και Pride

- RT (Elita Michaelidou): Share κείμενο του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, που παρουσιάζει την μαρτυρία ενός εκ των παιδιών που οδηγιούσα τις άλλες μοτοσικλέτες. Λέει μεταξύ άλλων ότι "μας προσπέρασε ένα Audi cabrio".

- Τ: Άσχετο χιουμοριστικό

- RT (Κυβερνητικό Εκπρόσωπος): Χιουμοριστικό με Φίλιππα Καρσερά

- Τ: Share κείμενου του ΡΕΠΟΡΤΕΡ που αποκαλύπτει ότι επιβράβευσαν τον βαρυποινίτη που συνεργάστηκε με Κατσουνωτό ώστε να πλήξουν την Διευθύντρια των φυλακών.

3 Ιουνίου:

- Τ: Βάλλει κατά του Εκ. Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Αντρέου για δηλώσεις που κάνει στο ΡΙΚ σχετικά με το το θανατηφόρο του 2012 (βιντεο)

- Τ: Σκίτσο με Κατσουνωτό να προσπαθεί να πείσει του νεαρούς που οδηγούσαν τις μοτοσικλετες στο θανατηφόρο του 2012 ότι δεν ήταν Audi, αλλά μπορεί να ήταν SCODA, αφού είναι η ίδια εταιρεία που τα κάνει...

- Τ: Βάλλει κατά Σαββίδη (χωρίς να τον κατονομάζει) ότι τουτοι οι δικηγόροι που αφήνουν να περάσει η διορία των 3 χρόνων και μετά να κάνουν αγωγή, είναι άλλου τα συμφέροντα που εξυπηρετούν και όχι του πελάτη τους.

- Τ: Χιούμορ ότι έχει μετοχές στην Apple

- T: Ανεβάζει συνέντευξη Δημτρίου (δικηγόρου) λέγοντας ότι "εμένα τούτος εν μου ακούεται ξεκάθαρος", σχετικά με την υπόθεση τους θανατηφόρου τροχαίου του 2012.

- Τ: Ανεβάζει φωτογραφία - ντοκουμέντο με την κόρη του Αναστασιάδη να βρίσκεται μπροστά από το Range Rover, με τις πινακίδες να φαίνονται και να ξεκινούν από "LAW". Παράλληλα, την ίδια εποχή, πωλείτο AUDI A4 CONVERTIBLE στο bazaraki, με πινακίδα που ξεκινούσε πάλι από "LAW". (ΝΑ ΒΓΑΛΩ SCREENSHOT)

- T: Γράφημα που δείχνει πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο,σύμφωνα με της μαρτυρίες (ΝΑ ΒΓΑΛΩ SCREENSHOT)

- Τ: Καλεί την οικογένεια του Αντρέα Λίζου να αλλάξει αμέσως δικηγόρο (Αντώνης Δημητρίου).

4 Ιουνίου: 

 - Τ: Υποθετικό σενάριο για το πως προέκυψε να πάρει το Audi το μοιραίο βράδυ του 2012 η μεγάλη αδερφή Αναστασιάδη (δεν κατονομάζει αλλά φωτογραφίζει).

- Ανεβάζει φωτογραφία του Δικηγόρου της οικογένειας του Αντρέα Λοίζου, Αντώνη Δημητρίου, με τον Αναστασιάδη, γράφοντας ότι ήταν συνεργάτες και μετά ψηλοτσακωθηκαν.

- "Χιουμορ" για τροχαιο 2012. Δείχνει πλοίο στο Λιμανι Λεμεσου και καποιος λέει "Μην με ρωτήσεις για το κοντέινερ που έσιει μέσα Audi 4 Convertible, να μεν σε πάρει ο δαίμονας.

- Τ: Βάλλει κατά: Δημητρίου, Κατσουνωτού και Σαββίδη, λέγοντας ότι μετά το θανατηφόρο του 2012 η καριέρα τους απογειώθηκε (να βγάλω screenshot)

- Τ: Χιουμοριστικό: Πως κάνεις εξαγωγή ένα Audi Convertible από την Κύπρο χωρίς κανένας να το δει (να βγάλω screenshot) 

5 Ιουνίου:

- Τ: Ασχετο χιουμοριστικό

- Τ: Λέει καλά λόγια για τον Υπ. Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο.

- Τ: Βάλλει κατά Αντώνη Δημητρίου ότι ότι βρήκε τα πλάσματα φτωχά (οικογένεια Αντρέα Λοίζου) και τους εκμεταλλεύτηκε και τους μαχαίρωσε πισώπλατα (να βγάλω screenshot)

6 Ιουνίου:

Τ: Χιουμοριστικό για Αναστασιάδη που τον δείχνει να είναι στο πλυντήριο και να "καθαρίζει" τα λεφτά.

- Τ: Άσχετο για τεχνολογία

- Τ: Παρουσιάζει το circle of trust του Αναστασιάδη με φωτογραφία που έχει όλα τα "δικά του" πρόσωπα

- RT (Makario Droushioti): Για το σκανδαλο των διαβατηρίων και πως η Επιτροπή Νικολάτου χαρίστηκε στον Αναστασιάδη.

Τ: Κάνει τον tag τον Εκ. Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου απευθύνοντας ερωτήματα σχετικά με το τροχαίο του 2012.

8 Ιουνίου: 

- Ανεβάζει την πρόσκληση για το βραβείο που θα απονεμηθεί τον Μακάριο Δρουσιώτη από τον Χρήστο Στυλιανίδη, λέγοντας ότι και οι δύο αυτοί είναι εχθροί του Αναστασιάδη.

- Χιουμορ ότι παρήγγειλε δώρο του Αναστασιάδη μπλούζα Ralph Lauren

9 Ιουνίου: 

- T: Ανεβάζει φωτογραφία της σελίδας "Παραιτηθείτε", στην οποία βάλλουν κατά Αγγελίδη, Σαββίδη και Κατσουνωτού για διαφορες υποθέσεις ναρκωτικών και για το τροχαίο του 2012.

11 Ιουνίου: 

- RT (Lady Emily Duchess): Τρολλάρουν Γιολίτη με φωτο

12 Ιουνίου:

- RT (Κυβερνητικός Εκπροσωπος): Χιουμορ για Χριστοδουλίδη για τη δήλωσε ότι "υπάρχει ένα ανευ προηγουμένου ενδιαφέρον από προσωπικότητες της ΕΕ που θέλουν να λύσουν το Κυπριακό.

- RT (Pentaliotis Panagiotis): Σπόντες για το ότι δεν μπορούν να βρουν τον ιδιοκτήτη του Audi στο τροχαίο του 2012.

- RT (Κυβερνητικός Εκπροσωπος): Χτυπά νυν γιατί έλειπε στο εξωτερικό 25/100 μερες διακυβέρνησης.

13 Ιουνίου: 

 - Τ: Λέει αχαπαρη την Υπ. Δικαιοσύνης, Προκοπίου, σχετικά με κάποιες δηλώσεις που έκανε για το τροχαίο του 2012

- Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης έκανε RT τον JHO LOW, ένα βίντεο που αναρτησε για τον Μητροπολίτη Μόρφου.

14 Ιουνίου:

- Τ: Χιουμοριστικό για Χριστοδουλίδη

- Τ:Χιουμοριστική φωτο με Τορναρίτη, τεως, νυν και Jho Low

- RT (Lady Emily Duchess): Αναρτά post της Γιολίτη που λέει για ένα κτήριο που κατεδαφίζεται το οποίο όπως αναφερει η ιδια αποτελουσε κοσμημα στη Λεμεσο. Το parody account ομως αναφέρει: Φυσικά, δεν μας λεει λέξη ότι το ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησίας του πρωην της (Γιολήτη). Ναι καλέ, αυτού που στο διαζύγιο έλεγε ότιέχω εστιατόρια στην Κίνα και λογικά φοροδιαφεύγω."

15 Ιουνίου:  

- Τ: Χιουμοριστική φωτο με Jho Low να λέει στον Αναστασιάδη: Α τατα μα έτρωες τζαι που τα στοιχήματα της μάππας; Τεως: Ε ιντα, εν αντροπή;

- Τ: Παραθέτει όλα τα σκάνδαλα επί προεδρίας Αναστασιάδη (Να βγάλω screenshot)

-  RT (Lady Emily Duchess): Τρολλάρει Γιολίτη λέγοντας: Έφκαλε όνομα του σπιδκιου της "This must be the palace" τζαι τουντο πλάσμα ε βάλαμε το υπουργό Δικαιοσύνης.

-Τ: Δεν κρίνει αυστηρά την Επιτροπο που αναψε τσιγαρο στην tv, γιατι όπως λεει, όσοι την ξερουν λενε ότι έκανε καλή δουλειά, και πως ήταν ένα ανθρωπινο λάθος, όμως πρέπει να απολογηθεί.

16 Ιουνίου: 

- Τ: Τα βάζει με το "themaonline", ότι η εταιρεία δεν ειναι γραμμένη στην Κύπρο.

17 Ιουνίου: 

- Τ: Άσχετο για ένα δώρο που αγόρασε της κόρης του.

18 Ιουνίου:

- Τ: Χτυπά Αλέξανδρο Σίνκα για PEGA

- Τ: Άσχετο για παπουτσόσυκο

19 Ιουνίου: 

 - Τ: Κάνει RT ότι το βράδυ θα βραβευτεί ο Μακάριος Δρουσιώτης για τη συμβολή του στην διερευνητική δημοσιογραφία (το έχει ξανακάνει τις προηγούμενες ημέρες)

- Τ: Ανεβάζει από τη σελίδα "Παραιτηθείτε", ότι η Επιτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιου, Δέσπω Μιχαηλίδου προχώρησε σε δημόσια απολογία για το ότι κάπνιζε σε ζωντανλη σύνδεση.

- Τ: "Χιουμοριστικό" σκίτσο για Αναστασιάδη, ότι ήθελε να κάτσει πόμπα σε ΜΑΚΑΡΙΟ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ και Στυλιανίδη στη βράβευση Δρουσιώτη, αλλά επειδή είχε πολλή κόσμο δεν μπορούσε να το κάνει.

20 Ιουνίου: 

-Τ: Χτυπά Δημαρχο Παραλιμνίου, Υφ. Τουρισμού Τζιοβάνη και Πιττάτζημε σκίτζο από την ταινία του "The Godfather"

- T: Ανεβάζει screenshot ότι μπλοκαρίστηκε από: Σοφία Ορφανίδου, Βίκτωρα Παπαδόπουλο, Έμιλη Γιολίτη και Ευθύμιο Δίπλαρο.

- Τ: Χιουμοριστικό με Χριστοδουλίδη και Γιάγκου

21 Ιουνίου:

 - Τ: Βίντεο με Αναστασιάδη και Αγγελίδη που μιλούν για διαφθορά, έχοντας ως Hashtag, καθαρά ειρωνικά, #ΆμωμοςΚαιΑμόλυντοςClub

- T: Χιουμοριστικό σκίτσο με Βίκτωρα και Χριστοδουλίδη. Αποκαλεί, έμμεσα, γάρο τον πρώτο.

- Τ: Ανεβασε δήλωση του Κουλία που λέει ότι "ο ΟΣΑΚ, είναι παρακλάδι του ΑΚΕΛ, οργανώθηκε και παίρνει χορηγίες", λέγοντας ότι ο Κουλίας είναι ο πιο βλάκας Κυπραίος Πολιτικός.

- Τ: Αποκαλεί πάλι ηλίθιο τον Κουλία για το ίδιο θέμα (το πιο πάνω)

22 Ιουνίου: 

- RT (Alexandra Attalides): Share κείμενο Καθημερινής σχετικά με το εξοχικό στον Ακάμα.

- Τ: Βίντεο του Luben για Κουτσουμπά. "Γράφει I Love Κουτσουμπας".

- Τ: Χτυπά Κουλία. Ανεβάζει το Πόθεν Έσχες του, λέγοντας μεταξύ άλλων: Ενα χωράφι πηλε μου δεν εξόρτωσε να αγοράσει σιορ; Καλά, εν περιμένω να έφκαλε τίποτε που το δικηγοριλλίκη έτσι ηλίθιος που ενι, αλλά ήταν 5 χρόνια στο ΔΣ της Αρχης Λιμένων τζαι τσακρα μισθό βουλευτή που το 1999" (Να βγάλω screenshot)

23 Ιουνίου: 

- Τ: Χτυπά Πέτρο Αγαθαγγέλου. Λέει ότι σπουδασε στον Ντομινικα, ενα τριτοκοσμικό νησί της Καραιβικής με 72 χιλ. κατοίκους, εννα κατηγορήσει του γιατρούς που την Ελλάδα που έρκουνται Κύπρο.

- Τ: Αναφέρει: "Αληθεύει ότι ο Κουλίας ε γόρασε χωράφκια στην Πύλα με ναρκοπέδια για 2 μπακίρες τζαι αμέσως μετά ε φυαν τες νάρκες τζαι έκτισε πολυκατοικίες;"

- Τ: Αποκαλεί τον Κουλία "λεσιουδι", παρουσιάζοντας τις βρωμοδουλειές του, όπως χαρακτηριστικά λέει.

- Τ: Συνεχίζει να βάλλει κατά Κουλία, λέγοντας ότι έκανε τα οχυρωματικά έργα οικόπεδα και βγάζει 3 εκ. ευρώ.

24 Ιουνίου: 

- Τ: Χτυπά Κουλία, λέγοντας ότι "τελικά εν εσιει πιο επικίνδυνο χτηνό που βλάκα, πεινασμένο πολιτικό που εν στην τελευταία του θητεία τζαι εν ό,τι φάει, ό,τι πιει τζαι ό,τι αρπάξει ο κώλος του

- Τ: Βίντεο με Αναστασιάδη να τραγουδά με Ρέμο το τραγουδι "Χρυσοπράσινο φύλλο", παραφράζοντας το τραγούδι με τους εξής υπότιτλους: "Γη των ριαλιών της κλεψιας, γη των διαβατηρίων, της λαμογιάς, γη του ξεπλύματος των Ρώσικων ριαλιών, των δικηγόρων τζαι των λογιστών".

- 25 Ιουνίου: 

- Τ: Χτυπά Κουλία, ότι "Άμα τον ε σιεσαν τον Κουλία τοτε που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της ΕΦ το 1974 τζαι εκατέστρεψε την αντιαρματική τάφρο μέσα στα χωράφκια που ε γόρασε για να κάμει οικόπεδα να πλουτίσει, είπε το θρυλικό: "Έσιει καλλυτερη ανταρματική τάφρο που τα σπίδκια που εννα κτιστούν;Ο.ι πέτε μου."

- Τ: Χιουμορ με βίντεο για Χριστοδουλίδη

- Τ: Βίντεο από γάμο, λέγοντας ότι "αν το άππωμα ήταν ολυμπιακό άθλημα, η Κάτια Θεοδότου θα ήταν χρυσή ολυμπιονίκης και η Έμιλυ θα έπαιρνε το αργυρό μετάλλιο.

26 Ιουνίου

- Τ: Ανεβάζει το βίντεο - ντοκουμέντο του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, που δείχνει πως έγινε ακριβώς το φονικό τροχαίο του 2012 με θύμα τον 17χρονο Ανδρέα Λοίζο. Χαρακτηρίζει λεσιη τον δικηγόρο Αντώνη Δημητρίου, τον οποίο προσέλαβε η οικογένεια του θύματος, λέγοντας ότι χειραγώγησε μια χαροκαμένη μάνα.

- Τ: Βάλλει κατα Αντρέα Τσαγγαρίδη, ο οποίος ανέβασε φωτο με την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τον αποκαλεί "πάτρωνο, ο οποίος έφερνε αρτίστες τζαι έκατσε φυλακή με τον αρφό του τατά μου για τες ροζ βίζες, η καπαρόφατσα, που μάλλον κάμνει τον κουγκά του ΕΛΑΜ τωρα".

27 Ιουνίου

- Τ: Χτυπά Αναστασιάδη, σχετικά με μια συνάντηση που είχε με τον ιδικοκτήτη της Emerland Real Estate, Gilad Shabtai, λε΄γοντας ότι "τους κανόνισε ο τατάς μου (προφανώς διαβατήρια κλπ).

- Τ: Χτυπά Σαββίδη και Αγγελίδη για την υπόθεση του Θανάση.

- Τ: Ανεβάζει τις δηλώσεις της μητέρας του Θανάση

- Τ: Παρουσιάζει τις σχέσεις που έχει ο Κατσουνωτός με Σαββίδη (υπόθεση τροχαίου 2012), Αγγελίδη (συνδέονται από παλιά, μιας και ο Αγγελίδης ήταν δικηγόρος εμπόρων ναρκωτικών), με τον πρωην οδηγό της Γιολίτη. Παρουσιάζει την Αννα Αριστοτέλουςως τον άνθρωπο που μπλόκαρε τη διακίνηση ναρκωτικών και τον στρατιώτη Θανάση ως τον άνθρωπο που κατήγγειλε τη διακίνηση στο στρατό, λέγοντας ότι αποτελούν και οι δύο  "παρλαολευρε απώλειες". Παράλληλα αναφέρει πως λείπουν κάποια κομμάτια του Puzzle, τα οποία ψάχνει να βρει (ΝΑ ΒΓΑΛΩ SCREENSHOT)

- Τ: Xτυπά Τσουρούλλη ότι αφού φάγανε την Αννα Αριστοτέλους, εξαφανίστηκε και το πρόβλημα με τα ναρκωτικά στην Κύπρο. Αποκαλεί ηλίθια και την Πέτρα Αργυρού. Παράλληλα διερωτάται γιατι ο Τσουρούλλης δεν βγαίνει να διαρρηγνυεί τα ιμάτιά του για τα ναρκωτικά και τον θάνατο του Θανάση.

- T: Ο Τσουρούλλης απαντά στο πιο πάνω tweet και αναφέρει ότι ο Jho Low είναι σε διατεταγμένη αποστολή, ενώ τον αποκαλεί και άθλιο υποκείμενο. Ο Jho Low απαντά ειρωνικά, λέγοντας μεταξύ άλλων "σιγά Χρύσανθε μην σκίσεις κανα καλτσον". Λέει επίσης ο Sigma ειναι παττισμένος σταθμός, με έναν ηλίθιο να παριστάνει τον CEO, που στόχο έχει όχι να ενημερωνει τον κόσμο αλλά να εξυπηρετεί βρώμικα συμφέροντα και να χειραγωγεί την κοινή γνώμη. 

29 Ιουνίου: 

- 'Τ: Ασχετο με τα γυαλιά του της μυωπίας που τα έχασε.

- Τ: Ανεβάζει πρόσωπα που συνδέονται στην υπόθεση του Θανάση.

- Ανεβάζει ότι έπιασε τους 7000 followers με χιουμοριστικλη φωτο.

- RT (Defteri anaynosi): Βίντεο που παρακινεί τον κόσμο σε μεγάλη διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία με απαίτηση: Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.

- Τ: Τα βάζει με Τσουρούλλη με βίντεο που υποστηρίζει Γενικό Εισαγγελέα και Βοηθό Γ. Εισαγγελέα. Τον αποκαλεί σιηλλουδι της Εμιλυς που φκάλει Σαββίδη και Αγγελίδη κουππα άπαννη και ότι "δαμε ο κόσμος ετοιμάζεται να κατέβει στους δρόμους τζαι ο Τσουρούλλης έκαμε τους φινιτζια.