ΕΝΠ: Στηρίζουν πολλά στον Ουντόζι για τη συνέχεια


Ο Σαλόζε Ουντόζι αποτελεί μια πάρα πολύ σημαντική μονάδα για την Ένωση. Φοράει τη βυσσινί φανέλα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι έμπειρος πλέον στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Όταν και εφόσον επαναρχίσει το πρωτάθλημα, ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι και η διοίκηση αναμένουν ότι ο Νιγηριανός επιθετικός θα κάνει τη διαφορά και θα βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια. Ο 33χρονος άσος δεν απέδωσε όπως πέρσι, δεν παύει όμως από το να είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που όταν βρεθεί στη μέρα του μπορεί να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει την Ένωση στις επιτυχίες.

Το καλύτερό του φετινό παιχνίδι το έκανε στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-0. Ο Ουντόζι μπήκε αλλαγή και τα έκανε όλα. Πέτυχε ένα γκολ και έδωσε ασίστ στον Σαντίκ για το τρίτο γκολ.

Λόγω κορωνοϊού, η άδεια των ποδοσφαιριστών παρατάθηκε μέχρι τη Δευτέρα. Όλο αυτό το σκηνικό έχει μπλοκάρει και την Ένωση, όμως η διοίκηση στέλνει το μήνυμα πως πάνω από όλα είναι η υγεία.

Οι ποδοσφαιριστές, κατόπιν εντολής του Γιανέφσκι πήραν πρόγραμμα από τον γυμναστή για να προπονούνται ατομικά από το σπίτι τους. Με αυτό τον τρόπο ο Γιανέφσκι επιδιώκει να διατηρήσει σε κάποια υποφερτή κατάσταση τους ποδοσφαιριστές του.