ΕΝΠ: Σε εννέα παιχνίδια, εφτά βαθμοί

Με τον Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο, σε σύνολο εννέα παιχνιδιών η Ένωση Νέων Παραλιμνίου πήρε εφτά βαθμούς. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ήταν ο απολογισμός του Ελλαδίτη κόουτς στον πάγκο των βυσσινί.

Ο κ. Αντωνίου, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ισπανό Κάρλος Φερέρ, κέρδισε την Πάφο στο «Τάσος Μάρκου» με 2-1, έφερε τέσσερις ισοπαλίες με Δόξα 0-0, Σαλαμίνα 3-3, Καρμιώτισσα 1-1 και Εθνικό 1-1, ενώ ηττήθηκε από Ερμή 4-2, Πάφο 2-0, ΑΠΟΕΛ 0-1 και Δόξα 1-0. Ο Ελλαδίτης τεχνικός στηρίχθηκε στο σύστημα 3-5-2. Το συμβόλαιο του Αντωνίου με την Ένωση ολοκληρώθηκε και πλέον ψάχνει τον επόμενό του ποδοσφαιρικό σταθμό. Να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη φορά που ο Ελλαδίτης προπονητής δούλεψε στην Κύπρο.

Στο μεταξύ, στην προχθεσινή γενική συνέλευση επισημοποιήθηκε η αποχώρηση του Γιώργου Τσόκκου από την προεδρία της εταιρείας. Η εκλογική συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκηση έχει οριστεί για τις 14 Ιουνίου. Οι διεργασίες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, οπόταν και θα διαφανεί το τι μέλλει γενέσθαι.