ΕΝΠ: Κοντά σε Φυτανίδη, βλέπει και Jeffren

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σωκράτη Φυτανίδη βρίσκεται Ένωση!

Ο παίχτης, οπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το kerkida.net, βρίσκεται στην Κύπρο και εκτός συγκλονιστικου απροόπτου θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας. 

Πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση, καθώς είναι ένας πολύ ποιοτικός αμυντικός, με σπουδαίες παραστάσεις στην καριέρα του. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο. Είναι ένας πολύ δυναμικός παίχτης, με ηγετικά χαρακτηριστικά ο οποίος μπορεί να... σουλουπωσει την άμυνα της ΕΝΠ.


Διάθεση για επιπλέον ενίσχυση και... Jeffrén!

Οπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, παρά τις δυσκολίες στο οικονομικό, η Ένωση είναι διατεθειμένη να βρει τον τρόπο για περεταίρω ενίσχυση. 

Αυτούσιο το δημοσίευμα του Σταύρου Παπαδημητρίου, από το kerkida.net

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προταθεί αρκετές αξιόλογες επιλογές με παίκτες που αγωνίζονται στον μεσοεπιθετικό χώρο και που μπορούν να προσφέρουν λύσεις στο πρόβλημα που παρουσιάζεται στο σκοράρισμα.

Ένας εξ' αυτών, είναι ο Jeffrén Suárez. O 30χρονος μεσοεπιθετικός, γέννημα - θρέμμα της Μπαρτσελόνα και μέλος της πρώτης ομάδας για μια τριετία (2008-11), στην εποχή που η ομαδάρα του Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε... πάρτι. Με τους Καταλανούς είχε 22 συμμετοχές και 3 γκολ (σ.σ μάλιστα πέτυχε γκολ εναντίον της Ρεαλ Μαδρίτης σε εκείνο το επικό 5-0. Βλέπε βίντεο). Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της Βενεζουέλας. Το 2011 έφυγε από την Μπάρτσα παίρνοντας μεταγραφή στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ενώ ακολούθησαν οι μεταγραφές σε Βαγιαδολίδι, Εουπέν και Γκρασχόπερς, ομάδα στην οποία αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Το γκολ που πέτυχε εναντίον της Ρεάλ το 2011!