Δυναμώνει η ΕΝΠ για την νέα σεζόν - Στα «βυσσινί» και ο Στυλιανού

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου προχώρησε στην ανακοίνωση του νεαρού Παύλου Στυλιανού, ο οποίος ντύνεται στα «βυσσινί» για την νέα σεζόν. Ο 18χρονος γκαρντ (17-02-2000) με ύψος 1,90, αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων καλαθοσφαιριστών της γενιάς του.

 

Αποτελεί βασικό στέλεχος όλων των αναπτυξιακών εθνικών ομάδων τα τελευταία χρόνια, έχοντας καταφέρει το 2016 να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Παίδων Γ’ Κατηγορίας ενώ τα δύο επόμενα χρόνια κέρδισε δύο αργυρά μετάλλια στα Ευρωπαϊκά Εφήβων Γ’ Κατηγορίας. Μάλιστα ο Στυλιανού βρίσκεται αυτή την περίοδο με την Εθνική Ανδρών, στην οποία κλήθηκε για πρώτη φορά φέτος, με την οποία προετοιμάζεται ενόψει του αγώνα με την Αυστρία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Στυλιανού αφήνει την ομάδα του Ζήνωνα, στην οποία συμμετείχε στις ακαδημίες της.


 

Με την προσθήκη αυτή η ΕΝΠ ενισχύεται με ένα ελπιδοφόρο ταλέντο. Θυμίζουμε πως οι «βυσσινί» απέκτησαν και τον Παναγιώτη Μάρκου ως δανεικό από τον Κεραυνό, ένα ακόμα καλαθοσφαιριστή που θεωρείται ως εκ των κορυφαίων της νέας γενιάς. Παράλληλα στην Ένωση θα συνεχίσουν την νέα σεζόν και οι νεαροί Χρίστος Πυρίλλης και Σίμος Σολωμού, δύο νεαροί ταλαντούχοι καλαθοσφαιριστές που με την περσινή τους υψηλή απόδοση κατάφεραν να κερδίσουν κλήση στην Εθνική Ανδρών.

 

Θυμίζουμε επίσης πως η Ένωση Νέων Παραλιμνίου απέκτησε φέτος και τον Παναγιώτη Τρισόκκα, ενώ στην ομάδα θα συνεχίσει και ο Ζάκης Παπαδόπουλος. Η παρουσία των δύο πολύπειρων άσων θα δώσει σημαντικές βοήθειες στο αγωνιστικό κομμάτι στις θέσεις των «ψηλών», ενώ η παρουσία τους στα αποδυτήρια θα λειτουργήσει θετικά για τους πιο νεαρούς καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα.

Camera Icon  

+3