Επ. Αμμοχώστου: Εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους επιχειρηματίες


Οι αγγελίες στο Νέα Αμμόχωστος διαβάζονται από χιλιάδες και έχουν αποτέλεσμα. Καταχώρησε τη δική σου   


Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας και δημοσιογραφική διάσκεψη προβαίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 11:00 το πρωί στο ανοικτό θεατράκι του Μουσείου Θάλασσα στην Αγία Νάπα οι επιχειρηματίες της επαρχίας Αμμοχώστου, οι οποίοι ζητούν απο την Κυβέρνηση ειδικό πακέτο στήριξης της περιοχής. 

Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι "φέτος ο τουρισμός είναι ΜΗΔΕΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ, αλλά τα έξοδα, ΕΞΟΔΑ.  Ο κίνδυνος να καταστραφούν οι επιχειρήσεις μας δεν είναι απλά ορατός, έχει γίνει εφιάλτης, έγινε βεβαιότητα".

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση: 

Η Γ.Σ. ΠΟΒΕΚ μαζί με τους Συνδέσμους της στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου και με την συνεργασία και συμμετοχή των Συνδέσμων ΠΑΣΙΚΑ Αμμοχώστου και ΣΙΚΑ Αμμοχώστου, αναλαμβάνουν ΑΓΩΝΑ για την διάσωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων των Τουριστικών Περιοχών της ελεύθερης Αμμοχώστου.

Η πανδημία του κορωνοϊού την αντιμετωπίσαμε με επιτυχία και οι κίνδυνοι «θανάτου» μας έχουν ελαχιστοποιηθεί.  Η οικονομική κρίση, που ακολούθησε του κορωνοϊού, απειλεί να εξοντώσει την πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην περιοχή.

Εξαρτόμαστε αποκλειστικά από τον Τουρισμό.  Η Τουριστική περίοδος είναι 4-5 μήνες τον χρόνο και καλούμαστε να καλύψουμε όλα τα έξοδα του χρόνου με τα τεράστια ενοίκια και να ζήσουμε τις οικογένειες μας. Φέτος ο τουρισμός είναι ΜΗΔΕΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ, αλλά τα έξοδα, ΕΞΟΔΑ.  Ο κίνδυνος να καταστραφούν οι επιχειρήσεις μας δεν είναι απλά ορατός, έχει γίνει εφιάλτης, έγινε βεβαιότητα.

Οι επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού δεν είναι υπόθεση μόνο των μικρών επιχειρήσεων, είναι υπόθεση ΟΛΩΝ.

Καλούμε το κράτος να σταματήσει να κρύβεται πίσω από "αντισυνταγματικά τεχνάσματα" και να δώσει λύσεις άμεσα, όσο είμαστε ακόμα ζωντανοί.

Οι τουριστικές περιοχές βρίσκονται σε απόγνωση και βοούν, εσείς ακούτε κύριε Πρόεδρε, κύριοι Υπουργοί, κύριοι Βουλευτές;

Απαιτούμε να έχουμε ισότιμη μεταχείριση με τους άλλους.  Να μας δοθούν οι ευκαιρίες που μας αναλογούν και δικαιούμαστε.

Η κρίση δεν είναι περισσότερο για τους μικρούς.  Είναι για ΟΛΟΥΣ.  Ισότιμα για όλους!

Πραγματοποιούμε δημοσιογραφική διάσκεψη και κινητοποίηση την Πέμπτη, 23 Ιουλίου στις 11:00 π.μ. στο ανοικτό θεατράκι του Μουσείου Θάλασσα, Αγία Νάπα*.

*Σημείωση: Θα τηρηθούν όλα τα σχετικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα."

Οι αγγελίες στο Νέα Αμμόχωστος διαβάζονται από χιλιάδες και έχουν αποτέλεσμα. Καταχώρησε τη δική σου