«Δεν θέλω να δίνεται η εντύπωση πως βγήκα ένα βράδυ, πέρασα καλά και μέχρι εκεί»


Ο Αντρέας Γεωργίου απαντά για τα προσωπικά του μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τη σύντροφό του

Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα, όπου απάντησε και για τα προσωπικά του, έπειτα από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τη σύντροφό του.

Ερχομαι και στα προσωπικά. Ο έρωτας τελικά σου χτύπησε την πόρτα;

Αποφεύγω να μιλάω για τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που βγήκαν οι φωτογραφίες με τη Σιμώνη σε ένα μαγαζί που ήμασταν σε μια προσωπική στιγμή, δεν μπορώ και να μην πω κάτι. Είμαι με έναν άνθρωπο και δεν θέλω να δίνεται η εντύπωση πως βγήκα ένα βράδυ, πέρασα καλά και μέχρι εκεί. Είμαι με έναν άνθρωπο που εκτιμώ απεριόριστα και είμαι σε πολύ καλή φάση στην προσωπική μου ζωή.

Αισθάνθηκες άβολα όταν κυκλοφόρησαν οι παπαράτσι φωτογραφίες;

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν μου έκανε εντύπωση. Ηταν φυσικό επόμενο κάποια στιγμή να συμβεί.

Σχέδια γάμου και οικογένειας κάνεις; Θέλεις να γίνεις μπαμπάς;

Πώς δεν θέλω! Τα λατρεύω τα παιδιά, αλλά θέλουν και τον χρόνο τους. Τρέχω πολύ αυτήν τη στιγμή. Θα ήταν άδικο να πω, λοιπόν, «θέλω να γίνω μπαμπάς αύριο». Είναι κάτι που το θέλω και το έχω στο μυαλό μου για πιο μετά.

Πώς πιστεύεις ότι θα είσαι ως μπαμπάς;

Είναι κάτι που συζητώ συχνά με την οικογένειά μου. Μάλλον θα τα κακομαθαίνω. Δεν μπορώ να πω εύκολα «όχι». Θα είμαι χαζομπαμπάς (σ.σ.: γέλια).

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε για τη συμμετοχή του στην αμερικανική σειρά «Τόλμη και γοητεία».

Μίλησε όσο μπόρεσε δηλαδή, αφού η αυστηρότητα του συμβολαίου που υπέγραψε είναι μεγάλη. Ο Ανδρέας Γεωργίου αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Κάρι Κέλι Λανγκ στις «8 λέξεις» και το ενδεχόμενο να δούμε κι άλλους ξένους stars.

Εκανες ένα γκεστ σε ρόλο γιατρού στην «Τόλμη και γοητεία», μια από τις μακροβιότερες σειρές στην αμερικανική τηλεόραση. Τι γεύση σου άφησε αυτή η εμπειρία;

Ηταν μοναδική εμπειρία. Πας στην άλλη άκρη ίου κόσμου και βλέπεις ένα στούντιο άλλων προδιαγραφών. Το βίωσα με πολύ μεγάλη χαρά όλο αυτό. Ξέρεις, ήταν λίγο περίεργο. Δεν ήταν δική μου δουλειά. Επρεπε να μάθω τα λόγια ίου ρόλου, να ξυπνήσω το πρωί και να πάω στα γυρίσματα. Ημουν εκεί με καθαρό μυαλό και γλυκάθηκα κιόλας. Συζητάμε για περαιτέρω συνεργασία τώρα.

Δηλαδή;

Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί με τη συγκεκριμένη παραγωγή υπέγραψα αυστηρό συμβόλαιο εμπιστευτικότητας. Θα είμαστε σύντομα σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι νέο και πολύ καλό που έχει σχέση με την «Τόλμη και γοητεία». Αυτά προς το παρόν...

Μετά την Κάθριν Κελί Λανγκ, μπορεί να δούμε και άλλους ξένους ηθοποιούς στις «8 λέξεις»;

Η συμμετοχή αυτή έγινε με μεγάλη χαρά και από τις δύο πλευρές, αλλά θέλω να σου διευκρινίσω πως δεν είναι αυτοσκοπός για τις «8 λέξεις» γκεστ συμμετοχές από το εξωτερικό. Εχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλοι ηθοποιοί από την «Τόλμη και γοητεία», πάντως, για συμμετοχή στη σειρά μας. Και αυτό προέκυψε βλέποντας την Κάθριν στις «8 λέξεις». Είναι πολύ τιμητικό όλο αυτό.

Ξεκίνησες την καριέρα σου από τη Νέα Υόρκη με τους «31 δρόμους» και τώρα βρέθηκες στο Λος Αντζελες για την «Τόλμη και γοητεία». Το ενδεχόμενο να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε επίπεδο διεθνούς καριέρας το σκέφτεσαι;

Εχουμε κάνει διεθνή πρότζεκτ. Το «Μπρούσκο» ταξίδεψε σε 53 χώρες. Πήγα για το promo από το Ντουμπάι μέχρι το Περού. Πήγα στην Αμερική, πήγα στα Βαλκάνια, στο Ισραήλ. Οι δουλειές μας είναι γνωστές στο εξωτερικό. Τώρα παίζονται τα επεισόδια της «Τόλμης» στα οποία συμμετέχω. Ομως όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο του «είμαι στη βάση μου και δουλεύω στη χώρα μου». Οχι, δεν έχω σκοπό να εγκαταλείψω την Ελλάδα και την Κύπρο, θέλω όμως να κάνω πρότζεκτ που θα έχουν απήχηση και έξω. Τώρα έχουν ζητηθεί και οι «8 λέξεις» από το εξωτερικό.

Με την ταινία που σχεδιάζατε σε σενάριο' Βάνας Δημητρίου τι γίνεται; Θα υλοποιηθεί αυτό το πρότζεκτ κάποια στιγμή;

Αυτή η ταινία ήταν στο συμβόλαιο με τον Alpha. Αυτό, λοιπόν, ναυάγησε. Θέλω να κάνω κάτι κινηματογραφικά στο μέλλον, υπάρχει κάτι που συζητάμε, αλλά θα μελετηθεί καλά πριν υλοποιηθεί. Μια ταινία χρειάζεται χρόνο...