Αδελφός του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης ο άτυχος 47χρονος που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή


Αδελφός του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Γιώργου Παπαδόπουλου, είναι ο καθηγητής Ιωάννης Παπαδόπουλος, που έσβησε ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανόρθωση, «ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., το προσωπικό της εταιρείας και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον τερματοφύλακα της ομάδας Γιώργο Παπαδόπουλο για την απώλεια του αδελφού του Ιωάννη».

Η ανακοίνωση αναφέρει εξάλλου πως «η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 8/9 στις 16:00 στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα. Αιωνία ας είναι η μνήμη του».

Ο άτυχος 47χρονος που αντιμετώπιζε για αρκετά χρόνια προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο, βυθίζοντας στο πένθος όσους τον γνώριζαν.

Ο άτυχος καθηγητής που δίδασκε πληροφορική στο Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας, ήταν, όπως ανέφερε στην OMADA συνάδελφός του, ένας αξιόλογος καθηγητής, ο οποίος έχαιρε της εκτίμησης από όλους τους συναδέλφους.

Σε ανάρτησή της, η αδελφή του έγραψε,  «ρομφαία διαπέρασε χθες τη καρδιά μας στο άκουσμα της απώλειάς σου...Ευχαριστούμε Γιάννη μας, που είχαμε τη τιμή να είσαι ο μεγάλος μας αδερφός... Θα μας λείψουν τα υγρά γαλάζια σου μάτια...η ζεστή αγκαλιά σου...το αστείρευτο χιούμορ σου...τα πειράγματά σου...οι συμβουλές σου...οι προσευχές σου...η ολοζώντανη παρουσία σου...»

Αναφέρει ακόμα ότι «τα πικρά μας δάκρυα δε λένε να στερέψουν από την ώρα που έφυγες από κοντά μας...Έφυγες πολύ νωρίς Γιάννη μου...Μαύρισε η ψυχή μας λεβέντη μου...Δε ξέρω πραγματικά πως αντέχεται τόσος πόνος...Η οικογένεια, οι φίλοι, οι συναδέλφοι, οι μαθητές σου, η γειτονιά σου, σε αγάπησαν γιατί ήσουν σπάνιος...Όσοι άνθρωποι σχετίστηκαν μαζί σου, δε θα ξεχάσουν ποτέ όσα έκανες γι'αυτούς...»

Σημείωσε ακόμα πως «θα ζεις πάντοτε μέσα στις πολλές αναμνήσεις μας, μέσα στην καρδιά μας...Οι οικογενειακές μας συνάξεις δε θα είναι ποτέ πια οι ίδιες...Να μας προσέχεις όλους από ψηλά...Την Αντωνίτσα σου, τα πέντε υπέροχα παιδιά σου, εμάς τα αδέρφια σου και ιδιαίτερα τους γονείς σου. Καλή αντάμωση αδερφέ μας».

Ο άτυχος Ιωάννης καταλείπει σύζυγο και πέντε παιδιά.