Θερμοπληξία παίκτη σε αγώνα του Αχυρώνα Λιοπετριού


Θερμοπληξία υπέστη ποδοσφαιριστής σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας μεταξύ του ΘΟΙ και του Αχυρώνα Λιοπετρίου το περασμένο Σάββατο και ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης εξέφρασε την έντονη του ανησυχία.

Δηλώσεις Σπύρου Νεοφυτίδη :

«Έτσι φαίνεται να είναι. Ο αγώνας άρχισε σε ακατάλληλη ώρα με θερμοκρασία πάνω από 40 βαθμούς. Θα διερευνήσουμε το θέμα.

Ευτυχώς ο ποδοσφαιριστής είναι εντάξει. Φαίνεται ότι δεν διορθωνόμαστε. Έφτασε ο καιρός να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Σε αυτό το καζάνι βάζω και τους ποδοσφαιριστές. Δεν γίνεται να αποδέχεσαι να αγωνίζεσαι σε θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς. Δεν αντιλαμβάνομαι από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να μην αντιστέκονται. Στο τέλος είναι η δική τους ζωή που παίζεται κορώνα γράμματα. Είναι καθαρά αυτοκτονία.

Μπορεί να είμαστε γραφικοί και να λένε ότι ο ΠΑΣΠ, μόνο φωνάζει. Στις 12 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι μικρές κατηγορίες και το γυναικείο. Πως θα ξεκινήσουμε; Θα αρχίζουν οι αγώνες στις 16:30 και θα πρέπει από τις 15:50 να βγαίνουν για προθέρμανση. Αυτοί που έχουν την ευθύνη είναι η διοργανώτρια αρχή. Χαϊδεύουμε… θάνατο αθλητή. Όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΠ, μόνο φωνάζουμε». 

Πηγή: NAsportscy.com