Πρωταράς: Ένα μοναδικό PARTY με σπουδαίους καλλιτέχνες!



Το γεγονός της χρονιάς που θα λάβει χώρα στην επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στο STARLIGHT GARDENS στον Πρωταρά, βρίσκεται στην τελική ευθεία. 

Οι υπεύθυνοι εργάζονται πυρετωδώς, έτσι ώστε να παρουσιάσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά, όχι μόνο στην επαρχία, αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατήσεις για τα booth έχουν...γεμίσει, ενώ αναμένεται αθρόα η προσέλευση του κόσμου το διήμερο 4-5 Μαίου!

Με 24 ‘’περίπτερα’’ με 30 και πλέον καλλιτέχνες αυτό το μοναδικό event υπόσχεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία, αφού θα περιλαμβάνει ζωγράφους , γλύπτες , θεατρικά εργαστήρια , Tattoo Artists, fashion designers, graffiti Artists, 3d printing labs και πολλά αλλά. Η πρώτη μεικτή έκθεση που αγκαλιάζει όλες τις μορφές τέχνης με κύριο σκοπό να προωθήσει όλους τους καλλιτέχνες , εδραιώνοντας έτσι μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ τους και δίνοντας έτσι στο κοινό την ευκαιρία να τους γνωρίσει από κοντά.

Με συνεργασία από Tattoo Studio από όλη την Κύπρο, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ‘’κτυπήσουν’’ τατουάζ στο φεστιβάλ αφού και τα Tattoo είναι πλέον η πιο viral μορφή τέχνης που κυκλοφορεί σήμερα !

Τα Tattoo Studio που συμμετέχουν:

Irezumi Tattoo By Spiros Savva – Λάρνακα

DNA Tattoo Studio – Λεμεσός

Iron Spine Tattoo – Λευκωσία

KTM Tattoo Studio – Λευκωσία

Deep Ink Pernera – Πρωταράς , Περνέρα


Με παρά πολλή ενθουσιασμό, οι διοργανωτές από το Ink2skiN Tattoo Crew στο Παραλίμνι, τόνισαν πως φέτος θα φιλοξενήσουν τον μικρό Πάρη, ίσως τον πιο νεαρό ζωγράφο του νησιού . Ο μικρός Πάρης είναι πέντε χρονών και οι ζωγραφιές του θα είναι προς πώληση στο φεστιβάλ και όλα τα έσοδα θα δοθούν στο "Ένα Όνειρο μια Ευχή", το σύνδεσμο για τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Οι υπόλοιπες συμμέτοχες που αποτελούνται από όλα τα ειδή τέχνης είναι οι εξής:

Ahmad Jaradat

Relevant Artists

7 Arts Lab

Gabideart

Veritas Artis

CRS

3d patent CY

Marija Constantinoy

Enis Handmade treasures

Metal Art CY

Αναστασία Μανέντζου

Natasha Art Gallery

Andreas Maos Art

Opium Hands

ROTI

Αριέτα Σταυρίδου – Big fish

La Creation Decoupage Handmade with Love


Όλοι οι καλλιτέχνες θα έχουν έργα προς πώληση στο διήμερο του φεστιβάλ και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα έργα τους .

Το πρόγραμμα του διημέρου θα είναι πλούσιο, αφού θα υπάρχει Live Link από το Politia F.m , DJ sets από Dj Alex P ,Dj Kozie K και Minerals , οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ αφού θα υπάρχει fire show , stand up comedy show και δώρα για το κοινό

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook Artfest Cyprus και στο event Artfest cy 2019!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ και μπείτε στη σελίδα του ART FEST στο Facebook