Πρώην Βουλευτής Αμμ/στου: Μουσκουρούθκια και έγκλημα!


Σάλος έχει προκληθεί από την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος θυμίζουμε ότι έκανε αναφορά σε εκπρόσωπο Τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος, ο οποίος είναι καταχωρημένος στο μηχανογραφικό σύστημα του ΓΕΕΦ, με την ένδειξη «εξωτερικό για λόγους εργασίας» και ως εκ τούτου έχουν διαγραφεί προσωρινά από τη δύναμη εφεδρείας της Εθνικής Φρουράς.

Αμέσως μετά, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, ανέφερε στην ανάρτησή του ότι η διαρροή αφορά τον ίδιο και πως υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά για 26 μήνες. Πρόσθεσε ότι δεν κλήθηκε ποτέ στην εφεδρεία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Άγνοια νόμου φυσικά δεν συγχωρείται και αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Έκανα λάθος και είμαι στη διάθεση της πολιτείας. Πιστεύω ότι οι πολιτικοί οφείλουμε να αναλαμβάνουμε δημόσια την ευθύνη. Αν εμείς δεν κινούμαστε με ειλικρίνεια και διαφάνεια δεν δικαιούμαστε να τις επικαλούμαστε για να φτιάξουμε τα πράγματα".

Το γεγονός αυτό έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τους χρήστες των social media, οι απόψεις των οποίων είναι διχασμένες.

Αίσθηση προκάλεσε η άποψη του πρώην βουλευτή Αμμοχώστου (ΔΗΣΥ), Ευγένιου Χαμπουλλά, ο οποίος αναφέρει με τον γνωστό αυθορμιτισμό του:
Η φυγοστρατία δεν ειναι παράλειψη ούτε λάθος!Ειναι έγκλημα ιδιαίτερα όταν λαμβάνει χώρα σε ημικατεχόμενη πατρίδα!!!Οι φτηνές δικαιολογίες και παραδοχή ,δηθεν,για λογους ευθυξίας ειναι μουσκουρούθκια και δεν τιμούν άτομα με πολιτικά αξιώματα!!!!

Πατήστε ΕΔΩ και μπείτε στην κατηγορία "ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ" για να διαβάσατε όλα τα θέματα