Περνέρα: Κατέθεσαν στεφάνια έξω από το εστιατόριο της Emma


Στεφάνια στη μνήμη της Emma που πέθανε την Τετάρτη στο σπίτι της, κατέθεσαν σε βαρύ κλίμα συγγενείς και φίλοι, έξω από το εστιατόριο "Mojito" που διατηρούσε στην Περνέρα.

Η Emma ζούσε μόνιμα στην Κύπρο εδώ και χρόνια και το εστιατόριό της ήταν ιδιαίτερα γνωστό για την ποιότητά του στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής, ενώ και η ίδια ήταν πολύ αγαπητή στον κόσμο που την γνώριζε.

Η συγκινητική ανάρτηση των δικών της ανθρώπων στη σελίδα του εστιατορίου στο Facebook: 

"Δεν είμαστε σίγουροι και δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο να εκφράσουμε την απώλεια την οποία βιώνουμε το τελευταίο 24ωρο. 

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι χάσαμε τον πιο όμορφο, ξεχωριστό, απίστευτο, αξιαγάπητο άνθρωπο που νοιαζόταν για ολους και που είμαστε τοσο ευγνώμων που τον είχαμε στην ζωή μας.

Που τόσο βάναυσα έφυγε απο κοντά μας, έπειτα απ΄ αυτό το τραγικό ατύχημα. 

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα την ξαναδούμε, ότι δεν θα ξαναδούμε αυτό το χαμόγελο αυτό το γέλιο.

Γνωρίζουμε οτι εκεί (σ.σ στην Κύπρο) εχει πάρα πολους φίλους και ειδικότερα την δικη της οικογένεια του Mojito

Πήραμε τόση πολλή αγάπη απο όλους εσας από τα ευγενικά μηνύματά σας που είναι γεμάτα αγάπη για όλους εμάς αυτές τις δύσκολες ώρες."

Δείτε της φωτογραφίες του Ν.Α:

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη άτυχη Βρετανίδα, εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιό της την Τετάρτη, γύρω στη μία το μεσημέρι, αφού πρώτα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διπλανό δωμάτιο της οικίας της στο Παραλίμνι.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από καναπέ, ενώ εικάζεται ότι ο θάνατός της προήλθε από αναθυμιάσεις που εισέπνευσε.

neAmmochostos.com


Ακολουθήστε το neAmmochostos και στο instagram πατώντας ΕΔΩ