Παραλίμνι: Τα μικρά - μικρά της επίσκεψης του Υπουργού


Στο Παραλίμνι για να επισκεφτεί για πρώτη φορά τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης.

Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ξεκίνησε τις επισκέψεις του στους αστυνομικούς σταθμούς από την επαρχία Αμμοχώστου, απ΄ όπου και κατάγεται.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το κτίριο και την ποιότητα αυτού, αλλά και από τα όσα άκουσε για τις δράσεις της αστυνομίας στην περιοχή, οι οποίες (δράσεις) περιόρισαν την εγκληματικότητα.

Επίσης, ανέφερε ότι στο υπό ανέγερση δικαστικό μέγαρο στο Παραλίμνι, δόθηκε άδεια προκειμένου να φιλοξενηθεί και το αστικό τμήμα (όπως σας διαβάσατε απο το Ν.Α σε παλαιότερο ρεπορτάζ) , γεγονός πολύ εξυπηρετικό για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους δικηγόρους, που αναγκάζονται να μεταβαίνουν καθημερινά στο επαρχιακό Δικαστήριο της Λάρνακας.

Ο Υπουργός παρουσιάστηκε ευδιάθετος στο τέλος μπροστά στους δημοσιογράφους και αφού προέβη σε δηλώσεις, είχε πηγαδάκια σε πολύ χαλαρό ύφος με μπόλικο χιούμορ, απατώντας παράλληλα σε όλα τα ερωτήματα των δημοσιογράφων.