Παραλίμνι: Κάποιοι επιδεικνύουν εκνευριστική αδιαφορία


Την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού στην Κύπρο αυξάνονται, την ώρα που οι θάνατοι που σχετίζονται με τον ιό ανήλθαν σήμερα στους εφτά, κάποιοι συνεχίζουν να επιδεικνύουν εκνευριστική αδιαφορία κυκλοφορώντας στους δρόμους, παρά τα αυστηρά μέτρα και τα πρόστιμα που προβλέπονται για άσκοπες μετακινήσεις (αυξήθηκε στα 300 ευρώ, από 150 ευρώ που ίσχυε μέχρι σήμερα).

Από... μαγκάλια στο Κάβο Γκρέκο και  βόλτες στην παραλία, μέχρι και οικογενειακές συνάξεις και επισκέψεις σε σπίτια. Ακόμα και περίπατο στο Παραλίμνι από παρέα 6-7 ατόμων - αλλοδαπών - όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία που ανάρτησε/κατήγγειλε χρήστης στο Facebook.

Και το πιο... αστείο; Αν οι άνθρωποι αυτοί ή κάποιο δικό τους πρόσωπο νοσήσει, τότε θα είναι οι πρώτοι που θα τα... βάλουν με την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους, που δεν θα βρίσκουν κρεβάτια στα Νοσοκομεία. Ο αγώνας που γίνεται από την Κυβέρνηση, δεν είναι μόνο για να περιοριστεί όσο γίνεται η εξάπλωση του ιού, αλλά κυρίως για μην εξαπλωθεί αστραπιαία και υπάρξει κίνδυνος κατάρρευσης του συστήματος Υγείας, όπως συνέβη στην Ιταλία.

Αν δεν αντιληφθεί ο καθένας απο εμας την κρισιμότητα της κατάστασης και να περιοριστεί στο σπίτι, κανένα μέτρο δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε την Κυριακή το βράδυ και απεικονίζει μια παρέα αλλοδαπών να κυκλοφορεί στους δρόμους του Παραλιμνίου σαν να μην συμβαίνει τίποτα...προκαλεί!

neAmmochostos