Παραλίμνι: "Ήντα τη θέλω τη ζωή πουν μαύρη η καρκιά μου"
Αφιέρωμα στο αεροπορικό της "ΗΛΙΟΣ" κάνει αυτό το Σάββατο η εκπομπή 24 ώρες του ALPHA, η οποία ήρθε μέχρι το Παραλίμνι για να μιλήσει από κοντά με συγγενείς των θυμάτων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εκπομπής:

Τους θυμόμαστε μόνο κάθε 14 Αυγούστου στα μνημόσυνα των 121 ψυχών που χάθηκαν εκείνο το μαύρο πρωινό που έσβησε ο "Ηλιος" στον λόφο του Γραμματικού.

▪️ Εμείς σχεδόν 14 χρόνια μετά ζούμε για 24 ΩΡΕΣ με συγγενείς που είδαν μέσα σε μια στιγμή τα όνειρα και τους δικούς τους ανθρώπους να χάνονται.

▪️ Πως διαχειρίζονται το σήμερα τους, την καθημερινότητα, τις αναμνήσεις και τον σταυρό που κουβαλούν.

▪️ Άνθρωποι που ζουν με τη "στήριξη" φαρμάκων και κάθε χρόνο πάνε στο Γραμματικό προσπαθώντας να δουν κάτι ή να βιώσουν μια εμπειρία για να βρει βάλσαμο η ψυχή τους.

▪️ Εισερχόμαστε στα σπίτια δύο οικογενειών που χάθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα και τα οποία πάγωσαν στο χρόνο με όλα τα έπιπλα και προσωπικά αντικείμενα να βρίσκονται άθικτα εκεί που τα άφησαν με μια διαπεραστική σιωπή να θυμίζει το τραγικό συμβάν.

▪️ Οι 24 Ώρες με σεβασμό σε όσους χάθηκαν και όσους έμειναν πίσω αναζητούν σκέψεις, συναισθήματα, αναμνήσεις καθώς και κίνητρα για τη ζωή και το μέλλον.

▪️ Ποιό μήνυμα στέλνουν αυτοί οι άνθρωποι στον υπόλοιπο κόσμο και από που αντλούν δύναμη για να συνεχίζουν τη ζωή τους.

▪️ 24 ΩΡΕΣ Σάββατο 23 Μαρτίου 21:15 στον Alpha Κύπρου.