Παραλίμνι: Έπαιξε €10.50 και ξύπνησε εκατομμυριούχος


Στο πρακτορείο στοιχημάτων του Δημοσθένη Νικολάου στο Παραλίμνι κατατέθηκε το ένα από τα δύο τυχερά δελτία της κλήρωσης του Τζόκερ, με τον υπερτυχερό να κερδίζει το αστρονομικό ποσό των €3,67 εκατομμυρίων. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο μεγάλος τυχερός, ο οποίος έπαιξε 7 αριθμούς συν ένα Τζόκερ σε ένα κουπόνι που στοίχισε μόλις €10.50.


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:


Μιλώντας στον Active ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στο Παραλίμνι, Δημοσθένης Νικολάου εξέφρασε την ευαρέσκεια του για το γεγονός ότι ο μεγάλος τυχερός είναι πελάτης του πρακτορείου του, ενώ ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά που η θεά τύχη χαμογελά στο Παραλίμνι, αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που έχει κληρωθεί ποτέ στην επαρχία Αμμοχώστου.
Ο κ. Δημοσθένους ανέφερε πως δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί του ο μεγάλος τυχερός και ως εκ τούτου δεν γνωρίζει πότε και από ποιον κατατέθηκε το τυχερό κουπόνι ούτε αν το δελτίο παίχτηκε από ένα μόνο άτομο ή ήταν συνεταιρικό. Την ίδια ώρα απηύθυνε έκκληση στον υπερτυχερό να επικοινωνήσει μαζί του, διαβεβαιώνοντας ότι θα υπάρξει πλήρης εχεμύθεια.


Υπενθυμίζεται ότι μετά από εννέα συνεχόμενα Τζακ Ποτ, η κλήρωση του Τζόκερ έδωσε δύο επιτυχίες στην πρώτη κατηγορία και οι τυχεροί θα πάρουν από €3.670.507. Το δεύτερο τυχερό κουπόνι κατατέθηκε στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρακτορείο του Δημοσθένη Νικολάου έχει μοιράσει και στο παρελθόν μεγάλα ποσά σε κληρώσεις του ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα πριν μερικούς μήνες στο ίδιο πρακτορείο κατατέθηκε δελτίο του ΚΙΝΟ που κέρδισε €100.000, ενώ νωρίτερα στο ίδιο πρακτορείο τυχερός κέρδισε €37.777 στο Τζόκερ.