Παραλίμνι: Εντυπωσιασμένος ο Υπουργός από τη φωταγώγηση


Τα μικρά μικρά της φωταγώγησης 

Κάθε χρόνο και καλύτερα. Το Παραλίμνι έβαλε τα καλά του και με άκρως γιορτινή διάθεση και Χριστουγεννιάτικη λάμψη φωταγώγησε το τεράστιο δέντρο με τα 26.000 λαμπιόνια, μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους που έσπευσαν στην πλατεία να απολαύσουν το σκηνικό!

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής, ο οποίος ξεναγήθηκε από τον δήμαρχο Παραλιμνίου στην Χριστουγεννιάτικη αγορά που έχει στηθεί φέτος στους φωτισμένους πορτοκαλεώνες σε ένα... κρεσέντο μαγικών και έντονων χρωμάτων.

Ο Δήμαρχος και ο Υπουργός, επισκέφθηκαν όλα τα περίπτερα που έχουν στηθεί στο σημείο και χαιρέτησαν τους ανθρώπους που εργάζονταν εκεί, με τον κ. Καδή να μένει εντυπωσιασμένος από το όλο σκηνικό και να αναφέρει συνεχώς πως "το Παραλίμνι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ανάλογες εκδηλώσεις στη Λευκωσία" και τον δήμαρχο να δίνει συγχαρητήρια σε όλους για την εκαιρετική οργάνωση.

Εξάλλου, στις δηλώσεις του ο Υπουργός λίγο πριν τη φωταγώγηση ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι "εμείς στη Λευκωσία θα ζηλεύαμε αυτό που συμβαίνει απόψε".

Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όλους όσοι συνέβαλαν για να παρουσιαστεί αυτή υπερλαμπρη εκδήλωση τόσο άρτια, αλλά και για το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έχει στηθεί και φέτος σε όλη την πόλη!