Παραλίμνι: Είμαι ελεύθερη μετά από ένα μήνα απομόνωσης


Έρχεται νέα καινοτόμα Υπηρεσία Αγγελιών στο Νέα Αμμόχωστος


Συγκινεί το κείμενο της Εύας Χαραλάμπους από το Παραλίμνι, η οποία ασθένησε από κορωνοϊό περνώντας αυτή τη δύσκολη, μοναχική και ψυχοφθόρα διαδικασία του εγκλεισμού (για ένα μήνα) και όλων των υπόλοιπων συμπτωμάτων που προκαλεί η ασθένεια. 

Η Εύα τώρα έχει αναρρώσει πλήρως και ευχαριστεί από καρδιάς τους δικούς της ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της σ΄αυτή την δύσκολη φάση που πέρασε, ενώ αναφέρει ότι κάποτε σου συμβαίνουν πράγματα για να δεις τη ζωή με διαφορετικό τρόπο και να σκεφτείς πιο καλά.

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμά της

"Μετά από ένα μήνα απομόνωσης στο δωμάτιο μου είμαι ελεύθερη και πάλι. Ήρθε ο κορονοιός μας χτύπησε την πόρτα. Περάσαμε δύσκολα. Είμαστε μια ενωμένη οικογένεια και αναγκαστήκαμε να  χωριστούμε, αλλά Δόξα σοι ο Θεός είμαστε όλοι εδώ υγιείς!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν αυτό τον μήνα. Την οικογένειά μου που επικοινωνούσαμε καθημερινά μέσω βιντεόκλησης, τους φίλους μου με τους οποίους μιλούσαμε καθημερινά και βρίσκονταν πάντα δίπλα μου με όποιον τρόπο μπορούσαν, κάνοντάς με να μην νιώσω ποτέ ότι ήμουν μόνη μου.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ θέλω να πως στον άντρα μου που ήταν στο πλευρό μου κάθε στγμή, όπως και στην αδερφή μου και τον γαμπρό μου, που στάθηκαν βράχοι σ΄αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που κληθήκαμε σαν οικογένεια να περάσουμε, μένοντας ενωμένοι. Μας φρόντισαν πάρα πολύ.

Τώρα ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ.

Κάποτε σου συμβαίνουν πράγματα για να σκεφτείς τη ζωή πιο καλά. Τελικά λίγα πράγματα έχουν αξία, λίγα άτομα θα σταθούν στο πλευρό σου στα δύσκολα. Μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις βλέπεις ποιοί πραγματικά σε εκτιμούν.

Νιώθω λοιπόν ευλογημένη γιατί ο Θεός μου χάρισε μια όμορφη οικογένεια και πολύ ωραίους φίλους.

Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά, με υγεία, μόνο αυτό σας εύχομαι!"


neAmmochostos.com


Έρχεται νέα καινοτόμα Υπηρεσία Αγγελιών στο Νέα Αμμόχωστος