Παραλίμνι: Αυξήστε τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας με περισσότερη οικονομία


Αν ψάχνετε για αύξηση επιδόσεων του αυτοκινήτου σας με περισσότερη οικονομία, ρύθμιση κινητήρα ή αφαίρεση των πολυδάπανων προβλημάτων των diesel κινητήρων όπως DPF, EGR και AdBlue, το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων Michalis Vrachimis Automotive στο Παραλίμνι, με εμπειρία 40 χρόνων, χρησιμοποιεί τα πιο πρόσφατα διαγνωστικά εργαλεία και εξοπλισμό ρύθμισης τσιπ κινητήρα για να διασφαλίσει ότι κάθε πελάτης λαμβάνει το προσαρμοσμένο ECU remap που απαιτεί. 

Το σύστημα προσαρμόζεται σε κάθε είδους κινητήρα, αφού δεν προσφέρονται τα κοινά "One-fits-all" ECU Remaps.

Όλα τα remaps γίνονται στις εγκαταστάσεις του συνεργείου και είναι ιδανικά όλους τους τύπους, των μηχανών και για όλα τα μοντέλα οχημάτων.

Τι είναι λοιπόν ένα remap οχήματος;

Ένα remap οχήματος αντικαθιστά το προεπιλεγμένο λογισμικό στο ECU με νέο λογισμικό, το οποίο μπορεί να προγραμματιστεί για να βελτιστοποιήσει τη συνολική απόδοση του αυτοκινήτου.

Αυτό είναι γνωστό ως αναβάθμιση του οχήματος, αφού το ECU είναι ουσιαστικά ένα πρόγραμμα που ελέγχει τον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα.

Τι είδους remaps υπάρχουν;

Economy remaps

Power remaps stage 1 - 2

DPF delete

EGR delete

Add Blue delete

ECU cloning

Speed limiter removal

DTC delete

ECU repairs

Το συνεργείο Michalis Vrachimis Automotive με συνεχή εξέλιξη στο τομέα της αυτοβιομηχανίας εδώ και 4 πλέoν χρόνια, είναι ο κύριος αντιπρόσωπος της BHPUK στην Κύπρο.

 Είναι επίσης διαθέσιμο το application της BHPUK για Android και IPhone για να βλέπετε ακριβώς τα δυναμομετρημένα αποτελέσματα για το αυτοκίνητό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 96350642 ή μπείτε στη σελίδα του Facebook του συνεργείου πατώντας ΕΔΩ