Το όμορφο βίντεο του Κλεάνθη με την Αρτυματά


Άλλο ένα πολύ όμορφο βίντεο δημιούργησε ο Παραλιμνίτης Υποψήφιος Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, Κλεάνθης Κουτσόφτας, με κεντρικό πρόσωπο την πρωταθλήτρια στίβου, Ελένη Αρτυματά.

"Ηρθε η ώρα" αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσόφτας στο βίντεο, "στον πολιτικό στίβο η νέα γενιά να συμμετέχει και να καθορίσει το δικό της μέλλον. Μαζί να φέρουμε νέα πολιτική κουλτούρα, μαζί να κάνουμε πράξη την ανανέωση, με νέες ιδέες, όρεξη και φρεσκάδα".

Αυτούσιο το post του:

•Το μέλλον μας δε μπορεί να περιμένει και διεκδικούμε μαζί το αυτονόητο. Αυτονόητο σημαίνει, να φέρουμε τη νέα πολιτική κουλτούρα. 
Αυτό θα γίνει πράξη με τη συμμετοχή μας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.
Η διεκδίκηση αυτών που μας αξίζουν είναι μια απαιτητική διαδικασία, απαιτητική όμως διαδικασία δεν είναι το όχημα προς την πραγμάτωση των θέλω μας. Όχημα μας, η συμμετοχή. 
Για έκδοση εκλογικού βιβλιαρίου ή μεταφοράς του εκλογικού σου δικαιώματος επικοινώνησε με την ομάδα στήριξης της υποψηφιότητας μου στο 99314431 ή στείλτε email στο [email protected].
Εάν φοιτάς ή ζεις μόνιμα στο εξωτερικό πρέπει να μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα στις κάλπες εξωτερικού.
Η ομάδα στήριξης μου και εγώ μπορούμε να σε βοηθήσουμε στη διαδικασία έκδοσης εκλογικού βιβλιαρίου και μεταφοράς των εκλογικών σου δικαιωμάτων.
Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη στήριξη την πρωταθλήτρια μας, Ελένη Αρτυματά, η οποία διαχρονικά κάνει περήφανη την Κύπρος μας. 
Ελένη Αρτυματά είμαι σίγουρος για την επιτυχία σου στους προσεχείς Ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκυο. Δίπλα σου!

.