Ο Γιάννης Πάριος στον Κατακλυσμό της Αγίας Νάπας



Ο καταξιωμένος Έλληνας Καλλιτέχνης, ο τροβαδούρος της αγάπης και του έρωτα Γιάννης Πάριος θα βρίσκεται το Σάββατο 15 Ιουνίου στην Αγία Νάπα για μία μοναδική συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού/Ψαριού & 7ου Φεστιβάλ Νερού Αγίας Νάπας 2019.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής θα παρουσιάσει μαζί με την πολυμελή ορχήστρα του τραγούδια του που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, αγαπήθηκαν από το πλατύ κοινό και σφράγισαν την πολύχρονη καριέρα του. Η συναυλία θα αρχίσει στις 9.30μ.μ.

Πέρα από την μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πάριου το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού/Ψαριού & 7ου Φεστιβάλ Νερού θα αρχίσει με την Φιλαρμονική της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου, η οποία θα παιανίζει κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου μέχρι το χώρο της εκδήλωσης ελληνική μουσική και τραγούδια και θα την ακολουθεί η ομάδα μαζορετών της Αιμιλίας Σαλούτα - Coach-Choreographer Εθνικής Ομάδας Κύπρου.

Η πρώτη βραδιά περιλαμβάνει επίσης Κυπριακούς Χορούς από τον Χορευτικό ΄Ομιλο Δήμου Αγίας Νάπας και σάτιρα από τις διάσημες γριούλες της Κυπριακής τηλεόρασης «Πόπη και Άντζελα», τις οποίες υποδύονται οι γνωστοί ηθοποιοί Κωστάκης Κωνσταντίνου και Αντρέας Αργυρίδης.

Από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας θα διεξάγονται στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας Fly Board Show με τους Exclusive Cyprus Distributor,

Επίσης, στο πλαίσιο της γιορτής του Ψαριού, θα προσφέρονται στους θαμώνες ψαρομεζέδες που θα ετοιμάσουν οι ψαροταβέρνες της γύρω περιοχής και θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση Φωτογραφίας και ειδών αλιείας.