Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας αφήνει μουστάκι για καλό σκοπό


Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας θα αφήσει Μουστάκι για τον αντρικό Καρκίνο

Σε «ξύρισμα για διατήρηση μουστακιού», θα προβεί ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Shaving Event», την οποία διοργανώνουν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας από τις 2.00μ.μ-5.00μ.μ το Συμβούλιο Νεολαίας Αγίας Νάπας, η μπύρα KEO και το Roundtable με τη στήριξη του Δήμου Αγίας Νάπας.

΄Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Καρούσος, πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στην εκδήλωση έτσι ώστε να συμβάλει και αυτός με τη σειρά του στην εκστρατεία που γίνεται στο πλαίσιο του Κινήματος Movember Κύπρου, με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού όσο αφορά τον αντρικό καρκίνο, την ψυχική υγεία των αντρών αλλά και γενικότερα για θέματα που αφορούν την αντρική υγεία.

Ο κ. Καρούσος απευθύνει δημόσια έκκληση όπως άντρες όλων των ηλικιών παραστούν στην εκδήλωση και ξυρίσουν το πρόσωπο ανάλογα για να αφήσουν μουστάκι.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επίσης, οι γνωστές παρουσιάστριες της Κυπριακής τηλεόρασης Άντρη Καραντώνη και Χριστίνα Δημητρίου, οι οποίες θα εκπέμπουν ζωντανά μέσα από την συχνότητα του NRJ CYPRUS σε ένα δίωρο Live Link γεμάτο από πολλές εκπλήξεις.