Κυπριανός Παπαϊωάννου: Ιδιαίτερα αγαπητός στους συμμαθητές και τους καθηγητές του


Ο 23χρονος, ήταν ένας αριστούχος μαθητής του Μουσικού Σχολείου Αμμοχώστου, που έδειχνε την αγάπη του για τη Βυζαντινή Μουσική.

«Η μεγάλη οικογένεια του Μουσικού Σχολείου Αμμοχώστου, αποχαιρετά με απέραντη θλίψη και συγκλονισμό, έναν αγαπημένο παλιό μαθητή, τον Κυπριανό Παπαϊωάννου, τον Κύπρο μας, που τόσο αδόκητα και άδικα έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη».

Ο Κύπρος, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους συμμαθητές, τους καθηγητές και το προσωπικό του σχολείου, αλλά και του Λυκείου Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα στο οποίο φοιτούσε το πρωί.

«Η αγάπη του για τη Βυζαντινή Μουσική τον οδήγησε στο Μουσικό Σχολείο Αμμοχώστου, με κύρια κατεύθυνση την Ψαλτική Τέχνη. Αποφοίτησε από το σχολείο μας το 2018 με ΑΡΙΣΤΑ και μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως καταδρομέας, συνέχισε με τις σπουδές του στη Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ακόμα και μετά την αποφοίτησή του συνέχισε να προσφέρει στο σχολείο μας συμμετέχοντας με τους μαθητές μας σε τοπικές εκδηλώσεις».

Η διεύθυνση, οι καθηγητές, οι μαθητές και το προσωπικό του σχολείου, εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις του σχολείου τις επόμενες μέρες.

Κύπρο μας καλό σου ταξίδι…