Ιδού γιατί οι κοκκινοχωριάτες απεχθάνονται τον δεκαπενταύγουστο!

OK… Για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη ημερομηνία που μας εκνευρίζει τους πλείστους, αλλά ολόκληρος ο μήνας! Και δεν είναι ότι οι άλλοι έχουν άδειες και εσύ φίλε/φίλη είσαι δουλειά. Είναι όλα μαζί που μας κάνουν να κάνουμε dislike σε αυτή την εποχή του χρόνου!

dislike

ΆΡΘΡΟ ΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΩΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Πάμε να δούμε τους λόγους…

Η κίνηση!!!! Το να πας μια βόλτα, γυρό πως το λέμε, καταντά Mission Impossible 3! Αυτοκίνητα το ένα πίσω από το άλλο από το Waterpark μέχρι τα McDonalds και εσύ  αναρωτιέσαι εάν βρίσκεσαι Αγία Νάπα ή Λευκωσία πας τα φώτα του “Καλησπέρα!” Ή του καλημέρα… καληνύχτα… καλό απόγευμα.. Δεν θυμάμαι ακριβώς..

Το παρκινγκ. Βασικά ΔΕΝ υπάρχει πάρκινγκ!! Ξίαστο! Νάδα. Γιοκ. Καπουτ!

Η θάλασσα. Θέλεις να πάεις θάλασσα και όταν το κάνεις καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή όπως η Σοράγια Μοντενέγρο τη Μαρία της γειτονιάς (ή τη Μαριμάρ-πάλι δεν θυμάμαι. Πρώτα δείγματα απώλειας μνήμης)! Εκεί σκέφτεσαι πόσο μέγα λάθος ήταν που δεν έμεινες σπίτι να γεμώσεις την πισινούα των μωρών… Μωρό μου..

Το να πάεις για ποτό. Ακόμη και στη φάση που λες “Θα πάω απλά για ένα ποτό” μετατρέπεται σε έναν από τους 12 άθλους του Ηρακλή. Stay home and drink Keanita! Keanita on the rocks! ?

Το να φας έξω… Άφηστο καλύτερα! Βγάλε τα νάγκετς από το θάλαμο..!

Το να πας για καφέ… Μέχρι να τα έβρεις να πάεις στο καφέ και να καταφέρεις να παραγγείλεις, το μόνο πράγμα που υποψιάζουμε ότι θα θέλεις είναι… ένα χαλαρωτικό τσάι! (Με ηρεμιστικά. Σε διπλή δόση. Ή ενα ουίσκι!!)

Το να πας για παγωτό… Χμμμ… Πετάξου μέχρι το περίπτερο. Αν και με κίνδυνο να βρεις και εκεί κίνηση, γιατί δε φτιάχνεις καλύτερα ένα μαχαλεπί στο σπίτι;; Ή μια καραμελέ ρε παιδί μου;

Το sex on the beach is definitely out of the question!!!! – Σε αυτή την περίπτωση για να απαντήσουμε στην ερώτηση της Θεοπούλας, κόβεται το σεξ; Εμ, με τόση πολυκοσμία αναγκαστικά..

Το κλάμπινγκ.. Ε, εάν δεν νεκατσιάς να σου τζίζουν ιδρωμένα κορμιά που λικνίζονται στο “λιώμα θα ‘μαι λιώμα μα θα σκέφτομαι εσένα ακόμα” πήγαινε! It’s up to you…!

Last but not least στη λίστα είναι οι αγενείς ανθρώποι. Γιατί όση κούραση και να τραβάς, όση ταλαιπωρία στην κίνηση και στην πολυκοσμία ΔΕΝ δικαιολογείται με τίποτα η αγένεια και το να θεωρούν “κάποιοι/ες” πως αυτός ο τόπος τους ανήκει επειδή θυμούνται να έρθουν 1 φορά το χρόνο.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην επαρχία Αμμοχώστου όμως εκτός από μαγιό, αντηλιακά & γυαλιά ηλίου φέρτε μαζί σας και… σεβασμό!

ΥΣ1. Πόσες μέρες για τα Χριστούγεννα;;;;

ΥΣ2. Σε όσους και όσες σε θεωρούν ακόμη όμορφη και το Νιόβρη όταν χάνεται η βαβούρα και επικρατεί η τελειότερη ησυχία…

ΥΣ3. Ο κύριοτερος λόγος που δεν μου αρέσει αυτή η εποχή του χρόνου είναι η αεροπορική τραγωδία της Ήλιος. Εκεί αντιλαμβάνεσαι πως όλα τα άλλα είναι βλακείες. Καλό Δεκαπενταύγουστο everyone!


ΠΗΓΗ:zafeirenia.com-Επίσημος συνεργάτης του neAmmochostos