Δήμητρα Ασπρή: Η μικρή Make Up Artist με το μεγάλο ταλέντο!


H αγάπη της για το μακιγιάζ "γεννήθηκε" σε μικρή ηλικία όταν αναλάμβανε τον ρόλο της make up artist σε κοντινά της πρόσωπα. Παράλληλα δεν σταματούσε να... πειραματίζεται στο πρόσωπό της προκειμένου να εξελίξει τις ικανότητές της.

Στην εφηβία - βλέποντας ότι έχει το ταλέντο - κατάλαβε ότι αυτό είναι το μεγάλο της όνειρο! Έτσι, ακολούθησε τη συγκεκριμένη σπουδή και το πάθος της μετουσιώθηκε σε επάγγελμα.

Ο λόγος για την Make Up Artıst, Δήμητρα Ασπρή, η οποία κατάφερε σε λίγα, μόλις, χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με αυτή την τέχνη, να κάνει ευρέως γνωστό το όνομά της στην περιοχή, έχοντας παράλληλα ήδη ένα πλούσιο δείγμα στο "book" της (μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες στο instagram της), καθώς όλο και περισσότερες κοπέλες εμπιστεύονται καθημερινά την δουλειά της, για οποιαδήποτε περίσταση. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι η πολύ καλή τεχνική σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας επαγγελματικά υλικά που φροντίζει να έχει.

Η συνεχής παρακολούθηση των νέων τάσεων είναι επιτακτικής ανάγκης για την ίδια, προκειμένου να γνωρίζει τι... παίζει την κάθε εποχή, ωστόσο δίνει μεγάλη έμφαση στις ανάγκες του κάθε προσώπου, αλλά και στα "θέλω" των πελατών, έτσι ώστε να βγάζει το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Θεωρεί ότι η επαφή  και η συζήτηση με τις πελάτισσές της την βοηθούν να καταλαβαίνει και να αντιλαμβάνεται περισσότερο τι ζητούν και τι χρειάζονται, έτσι ώστε να αποδίδει τα μέγιστα. Εξού και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα Social Media (πατήστε εδώ) και κυρίως στο instagram, που μέσω αυτού έρχεται σε επικοινωνία με πολλές κοπέλες καθημερινά, δίνοντας μάλιστα και πολύ συχνά tips ομορφιάς. 

Στόχος της κάθε φορά είναι να προσπαθεί να βγάζει προς τα έξω όλα τα δυνατά στοιχεία που έχει μια κοπέλα, ξεκινώντας από την εσωτερική ομορφιά. Έπειτα βλέπει με ποιο τρόπο θα τονίσει την εξωτερική ομορφιά, έτσι ώστε να υπάρχει ένα τέλειο και αρμονικό αποτέλεσμα.

 Αυτό που την ευχαριστεί ιδιαίτερα, είναι όταν τα πρόσωπα που αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα δερματολογικής φύσεως πηγαίνουν στο studio της  με τον φόβο ότι δεν θα υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, όμως στο τέλος φεύγουν με τεράστια ικανοποίηση και χαμόγελο. Η χαρά τους αυτή είναι που της δίνει τη δύναμη να συνεχίσει να δημιουργεί με το ίδιο πάθος κάθε φορά.

Ακολουθήστε την Δήμητρα Ασπρή στα social media:

Instagram: https://www.instagram.com/demetra.aspri/?hl=en

 Facebook: Demetra Aspri MakeUp Artist

Τηλ:  99925259