Δερύνεια: Σε λειτουργία ξανά η ATM


Επανατοποθετήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία η ATM στη Δερύνεια, έπειτα από αιτήματα των δημοτών αλλά και τα διαβήματα στα οποία προέβη ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος Δερύνειας, Άντρος Καραγιάννης, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι "οι δημότες, οι ξένοι και ντόπιοι τουρίστες χρειάζονται άμεση εξυπηρέτηση και όχι να μεταβαίνουν σε γειτονικούς δήμους για ανάληψη μετρητών ή για διεκπεραίωση των συναλλαγών τους".

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Καραγιάννη: 

"Μετά τον αδικαιολόγητο τερματισμό λειτουργίας υποκαταστήματος εμπορικής τράπεζας στην ακριτική Δερύνεια, τα έντονα διαβήματα της τοπικής αρχής και τα δικαιολογημένα αιτήματα των δημοτών μας και όχι μόνο, επανατοποθετήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία σήμερα μία και μοναδική Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή (ΑΤΜ) στον ίδιο χώρο του πρώην καταστήματος στην λεωφόρο Ελευθερίας.

 Οι δημότες, οι ξένοι και ντόπιοι τουρίστες χρειάζονται άμεση εξυπηρέτηση και όχι να μεταβαίνουν σε γειτονικούς δήμους για ανάληψη μετρητών ή για διεκπεραίωση των συναλλαγών τους.

 Σεβαστή η τραπεζική πολιτική για περιορισμό των υποκαταστημάτων και περαιτέρω χρήση της τεχνολογίας, όμως ο πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί εξυπηρέτηση, χωρίς ταλαιπωρία και παραγνώριση από τα ανώτερα και απρόσωπα δώματα.

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και κατανόηση."