Άστραψε και βρόντηξε Δημοτικός Σύμβουλος Δερύνειας!

Λάβρος ο δημοτικός Σύμβουλος Δερύνειας κ. Νίκος Χαραλάμπους, "για τους έξυπνους της βουλής" που ψηφίζουν νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι καταστηματάρχες να πληρώνουν ετήσιο «χαράτσι» για τη μουσική που… αναπαράγουν στα καταστήματά τους!

Το γεγονός αυτό, να πούμε, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, όχι μόνο στη Δερύνεια, αλλά και στις άλλες περιοχές της επαρχίας (όπως γνωρίζουμε, μετά από καταγγελίες που δεχτήκαμε) με πολλούς μικροεπιχειρηματίες να εκφράζουν τα παράπονά τους, γι΄ αυτό τον αδικαιολόγητο, κατά γενική ομολογία, νόμο!

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του κ. Χαραλάμπους:

Στην Βουλή ποίοι έξυπνοι ψηφίζουν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας; Να πληρώνω λέει γιατί παίζει η μουσική που το κομπιούτερ στο μικρό μας αθλητικό κατάστημα στην Δερύνεια.

Κύριοι Βουλευτές, που ψηφίζετε νόμους, την Δερύνεια να την σκέφτεστε διπλά τζιαι τριπλά γιατί είναι ο μόνος Δήμος που ενώ έχασε σχεδόν τα πάντα στην εισβολή οι δημότες του δεν πήραν απολύτως τίποτα. Για αυτό κύριοι βουλευτές ανεξαρτήτου κόμματος ,που θα ψηφίσετε νόμο για κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές και τις αργίες, που θα βρείτε μια λύση με τις απομιμήσεις και θα ελέγχετε τα τελωνεία για το τι έρχεται από τα κατεχόμενα, που θα λύσετε τα τόσα άλλα προβλήματα που έχει ο κόσμος και ειδικά οι ακρίτες, να μου πείτε να πληρώσω και πνευματικές ιδιοκτησίες, μέχρι τότε, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ .

Επίσης καλώ όλα τα καταστήματα της Δερύνειας όπως αρνηθούν να πληρώσουν την οποιαδήποτε εταιρεία αλωνίζει στον Δήμο μας.

Νίκος Χαραλάμπους