Ξυλοφάγου: Σφαγμένα και αδέσποτα σκυλιά



Η σελίδα "Ξυλοφάγου" στο Facebook έλαβε ένα μήνυμα/καταγγελία,  το οποίο κάνει λόγο για σφαγμένα και αδέσποτα σκυλιά, αλλά και για έναν ηλικιωμένο άντρα ο οποίος σκοτώνει σκύλους και κάνει κολύμπι γυμνός!

Διαβάστε το μήνυμα που έλαβε η σελίδα:

"Καλησπέρα ! Είμαστε από Λάρνακα και ερχόμαστε κατάδυση στο Ξυλοφαγου.

 Η κατάσταση είναι τραγική στο χωριό σας Εκεί στο  εκκλησάκι όποιος θέλει πάει και παρατάει τον σκύλο του!

 Σήμερα για πολλοστή φορά είχε σφαγμένο σκυλί και δύο αδέσποτα! Το ένα μάλιστα είναι μικρό και μένει εκεί στους βράχους από τον Δεκέμβρη! Είναι πολύ τρομαγμένο και δεν μπορούμε να το πιάσουμε γιατί δεν πλησιάζει σε ανθρώπους! Ντρέπομαι για τον "άνθρωπο" και το είδος του!

 Του βάλαμε νερό και φαγητό αλλά το θέλω το σκυλί εγώ! Μακάρι να μπορούσα να πάρω όλα τα σκυλιά από το χωριό σας γιατί υποφέρουν.

 Μάλιστα έχει και έναν ηλικιωμένο που πάει και κάνει κολύμπι εντελώς γυμνός , κάτι που δεν επιτρέπεται, γιατί δεν είναι παραλία γυμνιστών , και έχει και το όπλο στο αυτοκίνητο και σκοτώνει σκύλους!

 Θα το καταγγείλω αυτό και αν δεν λάβετε μέτρα να πολεμήσετε αυτό το έγκλημα με τα ζώα στο χωριό σας θα μας βρείτε στον δρόμο σας!"




Πατήστε στην πιο κάτω εικόνα και κάντε LIKE στη σελίδα του neAmmochostos στο facebook για να μαθαίνετε τα ΠΑΝΤΑ για την επαρχία Αμμοχώστου!