Παραλίμνι: Ανατριχίλα στην μοναδική παράσταση "Never Forget"


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019, η ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση του Αθλητικού Κέντρου «Ποσειδώνιον», η οποία είχε τον τίτλο «Never Forget».

Τη συνταγή της επιτυχίας συνέθεσαν οι εξαιρετικές χορογραφίες με τα εντυπωσιακά ακροβατικά, οι πρωτότυπες μουσικές επιλογές και οι ευφάνταστες προβολές μέσα από οθόνες LED. Μέσα στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Xenion, το κοινό καταχειροκρότησε τους χαρισματικούς μαθητές και μαθήτριες του «Ποσειδώνειον», που χόρεψαν με πολύ ενθουσιασμό και μεράκι και μετέφεραν επί σκηνής ένα ευρηματικό αφιέρωμα στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου.

Οι γυμναστές και χορογράφοι του «Ποσειδώνειον», Έλενα και Μηνάς Τόφα, δημιούργησαν μία παράσταση με άρωμα κυπριακό, η οποία παρουσίασε τα τραγικά γεγονότα της τουρκικής εισβολής, τις συνέπειές της και τον συγκλονισμό από τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Η συγκίνηση στα πρόσωπα των ανθρώπων που παρακολούθησαν την παράσταση ήταν εμφανής, καθώς η παράσταση ξύπνησε μνήμες και εικόνες από στιγμές χαράς αλλά και θρήνου που έζησε το πολύπαθο νησί μας. Την πρωτότυπη σύλληψη της ιδέας και τις μουσικές επιλογές επιμελήθηκε ο Διευθυντής Προγραμμάτων και Μουσικός Παραγωγός του Politia FM, Αντρέας Ζαμπάς.

Δείτε βίντεο και φωτορεπορταζ Ν.Α