Τροχαίο Λιοπέτρι - Αυγόρου: Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο 12χρονος - Αποκαταστάθηκε το πόδι του


Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο δωδεκάχρονος, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου, υπέστη ακρωτηριασμό ποδιού, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο Λιοπετρίου - Αυγόρου.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο δωδεκάχρονος αφού νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά το ατύχημα, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις του στον REPORTER, ο Δρ Αλκής Αλκιβιάδης ανέφερε πως το πόδι του ανήλικου αποκαταστάθηκε και δωδεκάχρονος δεν διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 10.45π.μ., όταν η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν ο 16χρονος και ο 12χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 18χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου. Από τη σύγκρουση οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας εκτινάχθηκαν από το όχημά τους και κατέληξαν στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. 

Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο 16χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο. Ο 12χρονος αφού διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρό τραύμα στη δεξιά ποδοκνήμη, διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 

Στον 18χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, διενεργήθηκε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. 

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.