Τραγωδία στην κατ. Αμμόχωστο: Οικογένεια πνίγηκε στην θάλασσα


Σε μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εξελίχτηκε η αναζήτηση τεσσάρων προσώπων στα κατεχόμενα, της ίδιας οικογένειας.Από την πενταμελή οικογένεια, πνίγηκαν τέσσερα άτομα σε παραλία της κατεχόμενης Αμμοχώστου. Το πέμπτο μέλος της οικογένειας που είναι παιδί,  νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία δήλωσε σχετικά με το περιστατικό: "Σήμερα στις 18:30 , οι Ramazan Katırcı (48), Filiz Katırci (40), Merve Katırci (18) έχασαν τη ζωή τους λόγω μεγάλου κύματος της θάλασσας. Η Katırcı (12) διασώθηκε από τους πολίτες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Ο Mert Katırcı (13) δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, συνεχίζονται οι εργασίες έρευνας και διάσωσης ".

Τοπικές πηγές δήλωσαν ότι το σώμα του Mert Katırcı εντοπίστηκε και ότι ένας άλλος πολίτης που προσπαθούσε να σώσει το μικρό αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Την περασμένη εβδομάδα, 6 άτομα στην ίδια περιοχή διέτρεξαν κίνδυνο να πνιγούν.

Ο ψευδοπρωθυπουργός Ερσίν Ταταρ είπε «Έχουμε μάθει με μεγάλη θλίψη ότι οι τέσσερις αδελφοί μας από την ίδια οικογένεια πνίγηκαν στη θάλασσα. με την ευκαιρία αυτού του γεγονότος, θα ήθελα να καλέσω τους πολίτες μας να είναι προσεκτικοί όταν μπαίνουν στη θάλασσα και να ακούν τις προειδοποιήσεις »

Πηγή:ant1.com.cy