Τέλος ο Κράμαρ από την Ένωση - Δηλώσεις Δημητρόπουλου

omada2013-14Παρελθόν από την Ένωση θα αποτελέσει ο Σλοβένος αριστερός μπακ Κράμαρ, ο οποίος δεν ικανοποίησε την τεχνική ηγεσία. Ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης, Ανδρέας Δημητρόπουλος, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για όλα τα θέματα που απασχολούν το σωματείο.

Για την πρόθεση αποχώρησης του Γούμενου...

«Έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, σπουδαίος χαρακτήρας και αποχώρησε να αποχωρήσει για τους δικούς του λόγους. Θα έχει επαφή με τον πρόεδρο και η συνάντηση θα γίνει αύριο. Πάντως, οι πληροφορίες λένε ότι είναι αμετάπειστος. Δεν μας έχει πει τους λόγους, μάλλον είναι αγωνιστικοί. Ο Δήμος είναι πραγματικός αρχηγός».

Για την αποχώρηση του Κράμαρ...

«Είναι εκτός πλάνων και θα αναζητήσουμε άλλη λύση».

Για τον Ηλία Χαραλάμπους...

«Μιλάμε με τον Ηλία Χαραλάμπους και μας ενημέρωσε ότι θα μας απαντήσει σε 2-3 μέρες. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει θετική κατάληξη. Ο Ηλίας βλέπει θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στην Ένωση, όμως αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για αυτόν έχει η Ελλάδα».

Για τα δοκιμαστικά...

«Μέχρι την Κυριακή θα έρθουν τρεις Αφρικανοί ποδοσφαιριστές του Σελούκ και θα δούμε αν μας κάνουν. Θα έρθει για δοκιμαστικά και Ολλανδός επιθετικός που αγωνιζόταν στην Β΄ Κατηγορία».

Για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου...

«Είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση του. Έχει καλύτερες προτάσεις».

Για το οικονομικό...

«Με σωστή διαχείριση θα περάσουμε και τα κριτήρια Σεπτεμβρίου».

Για την αναβολή του φιλικού με τη Δόξα...

«Πέρσι στον εκτός έδρας με την Δόξα δεν είχαμε την καλύτερη συμπεριφορά. Η δήλωση του προέδρου τα λέει όλα».

 

Ροή Αγγελιών