Στο Παραλίμνι ο Υφυπουργός Τουρισμού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου συνάντηση του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη και του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο.

 Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Υφυπουργό στο Παραλίμνι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στον Δήμο σε ότι αφορά τις τουριστικές υποδομές του και για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τη νέα τουριστική περίοδο.


Ο Υφυπουργός Τουρισμού, εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου και ανέφερε ότι το Υφυπουργείο Τουρισμού στηρίζει και δημιουργεί νέα κανάλια επικοινωνίας με τις Τοπικές Αρχές που εξυπηρετούν, φιλοξενούν και δέχονται μεγάλες μάζες τουριστών.

 Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Υφυπουργό για την παρουσία του στην Αμμόχωστο και ανέφερε ότι προσδοκούν σε άμεση και στενή συνεργασία ώστε να επιτευχθεί ο κοινός σκοπός που δεν είναι άλλος από την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην Κύπρο.

Ο Υφυπουργός αμέσως μετά τη συνάντηση στο Παραλίμνι μετέβη στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, προκετιμένου να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Γιαννη Καρούσο.