Στα 95 τα εξιτήρια από το ΓΝ Αμμοχώστου συνολικά


Δύο εξιτήρια δόθηκαν σήμερα σε ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Τα εξιτήρια δόθηκαν σε δύο άτομα των οποίων τα αποτελέσματα  της επαναληπτικής εξέτασης για κορωνοϊό ήταν αρνητικά.


Ο ένας ασθενής μεταφέρθηκε στο σπίτι του όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες, ενώ ο δεύτερος διακομίσθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου, όπου θα μείνει μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση του.

Μέχρι τις επτά το βράδυ νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς 18 ασθενείς εκ των οποίων οι τέσσερις στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν 125 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό και δόθηκαν 95 εξιτήρια. Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort νοσηλεύονται σήμερα 63 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί η Αμαλία Χατζηγιάννη, Επιστημονική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι "θέλουμε να στείλουμε το αισιόδοξο μήνυμα πως μειώνεται ο αριθμός των εισαγωγών στο Νοσηλευτήριο και πως τα μέτρα που λαμβάνει το κράτος για περιορισμό των κρουσμάτων, φέρνουν καλό αποτέλεσμα».

Πηγή: ΚΥΠΕ