Πυρίλλης: Να μην καρπώνονται όλοι τον ηρωισμό των Νοσηλευτών του Γ.Ν Αμμοχώστου


"Είναι λυπηρό να έρχονται νοσηλευτές από άλλες επαρχίες για να ενισχύσουν το Νοσοκομείο Αμμοχώστου και να αρνούνται να πηγαίνουν στην πτέρυγα που βρίσκονται οι ασθενείς με covid-19" ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης, μόλις τελείωσε η έτακτη σύσκεψη με τους δημάρχους και κοινοτάρχες της επαρχίας.

 Επισήμανε ακόμα ότι οι νοσηλευτές και οι γιατροι του Νοσοκομείου Αναφοράς, έχουν φτάσει στα όριά τους και κινδυνεύουν να μην δουν τις οικογένειες τους τα φετινά Χριστούγεννα. "Έτσι να μην καρπώνονται όλοι τον ηρωσισμό των Νοσηλευτών του Γ.Ν Αμμοχώστου", τόνισε.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημάρχου.

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, το οποίο περιθάλπει ασθενείς με κορωνοϊό. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν εξαντληθεί, είναι στα όριά τους και είναι λυπηρό να ορίζονται νοσηλευτές από άλλες επαρχίες για να ενισχύσουν για λίγες ημέρες αυτό το νοσοκομείο και όταν καλούνται να ανταποκριθούν σ ΄αυτό το καθήκον, έχουν την απαίτηση οι ντόπιοι νοσηλευτές να ασχολούνται με τον covid και αυτοί να πηγαίνουν στις Πρώτες Βοήθειες και στα εξωτερικά ιατρεία".

"Νομίζω" συνέχισε "ότι είναι καιρός η συντεχνία των νοσηλευτών να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σε αυτά τα άτομα, τα οποία, για μένα, είναι υπερήρωες. Κάποιοι από αυτούς κινδυνεύουν να μην δουν τις οικογένειές τους τα Χριστούγεννα. Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να συμπαρασταθούμε όλοι μας, και να μην καρπώνονται όλοι τον ηρωισμό αυτών των ανθρώπων, γιατί ήρωες είναι οι νοσηλευτές του Νοσκομείου Αμμοχώστου. Ας μας αποδείξουν ότι μπορούν να γίνουν και οι υπόλοιποι νοσηλευτές ήρωες".


Οι αγγελίες (για εργασία, ακίνητα, αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά, επαγγελματικό & οικιακό εξοπλισμό κ.α.)  στο Νέα Αμμόχωστος, διαβάζονται από χιλιάδες επισκέπτες! 

Καταχώρησε τη δική σου πατώντας ΕΔΩ. (Τώρα και στα αγγλικά)