Πυρίλλης: Μόνο αν τηρεί τις προϋποθέσεις θα λειτουργήσει το Λούνα Παρκ στον Πρωταρά (VID)

Για το θέμα που προέκυψε με την ανέγερση λούνα παρκ στον Πρωταρά που εφάπτεται με κατοικίες χωρίς να έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες μέχρι στιγμής μιλά ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, ο οποίος καθησυχάζει τους δημότες και τονίζει πως χωρίς να στηθεί το λούνα παρκ δεν μπορεί να ελεγχθεί για να διαφανεί αν τηρεί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο Θεόδωρος Πυρίλλης εξήγησε ότι μέχρι στιγμής το δημοτικό συμβούλιο στη βάση του περί Δήμων νόμου, αποφάσισε να παραχωρήσει άδεια διάρκειας 28 ημερών για την ανάπτυξη του λούνα παρκ. Η τελική άδεια όμως για τη λειτουργία του πάρκου, ξεκαθάρισε, δεν πρόκειται να εκδοθεί αν δεν εκδοθούν όλα τα πιστοποιητικά που αφορούν την ασφάλεια και υγεία των χρηστών και των κατοίκων της περιοχής. Θα πρέπει εν ολίγοις είπε, η ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία, η πυροσβεστική υπηρεσία και άλλοι φορείς να καταλήξουν ότι πληρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας. Σε διαφορετική περίπτωση είπε ο Δήμος Παραλιμνίου δεν θα μπορεί να εκδώσει την άδεια λειτουργίας.

Πρόσθεσε ότι το πολεοδομικό καθεστώς της περιοχής επιτρέπει τέτοιου είδους αναπτύξεις και πρόσθεσε πως ότι γίνει θα γίνει με πλήρη σεβασμό προς τους κατοίκους της περιοχής.