Πρωταράς: Νεκρός στην πισίνα βρέθηκε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου Γιώργος Νησιώτης


Νεκρός στην πισίνα της εξοχικής του κατοικίας στον Πρωταρά, εντοπίστηκε χθες βράδυ ο καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Γιώργου Νησιώτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες βράδυ γύρω στις 9:30, ο άτυχος καθηγητής εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος στην πισίνα της εξοχικής του κατοικίας και αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, όπου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο και δυστυχώς οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του 51χρονου. 

Αμέσως, ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία άρχισε έρευνες, ενώ σήμερα διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, όπου διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του επήλθε από πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού εμφράγματος μυοκαρδίου επί εδάφους στεφανιαίας νόσου.

Ο άτυχος Γιώργος Νησιώτης αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα και είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο παρελθόν. 

Σε ανάρτηση της η εκπρόσωπος Τύπου του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δόξα Κωμοδρόμου, ανέφερε πως «πάντα θα θυμόμαστε την πραότητα, το ήθος και την ευγένειά σου. Μα πάνω απ' όλα, την προθυμία να προσφέρεις». 

Ο 51χρονος καθηγητής καταλείπει σύζυγό και τρία παιδιά.