Πρωταράς: Μαχαιρώματα μεταξύ Ελληνοκυπρίων - Σοβαρά στο νοσοκομείο 41χρονος


Συμπλοκή μεταξύ δύο προσώπων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 41χρονου Ελληνοκύπριου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 07:30 λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο, ηλικίας 41 ετών μόνιμο κάτοικο Παραλιμνίου, στην αυλή της οικίας του στον Πρωταρά. Επίσης, γύρω στις 08:15 λήφθηκε δεύτερη πληροφορία ότι 38χρονος, μόνιμο κάτοικος Λευκωσίας, που κρατούσε μαχαίρι βρισκόταν στον χώρο υποδοχής ξενοδοχείου.


Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, ο 38χρονος άνδρας στην προσπάθεια του να διαφύγει πήδηξε από περιτοιχίσματα του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να ακινητοποιηθεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τα δύο πρόσωπα στο νοσοκομείο.

Η κατάστασης της υγείας του 41χρονου κρίνεται ως σοβαρή, ενώ το δεύτερο πρόσωπο έφερε τραύματα στα πόδια και στην κατοχή του εντοπίστηκε και ένα μαχαίρι.

Ο 41χρονος φέρει πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διασωληνώθηκε και εισήχθη στο χειρουργείο.

Όσον αφορά τον 38χρονο φέρει κάταγμα ποδιού εξαιτίας της πτώσης, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε και ένα μαχαίρι.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις και διερευνά τη διασύνδεση των δύο σκηνών.